Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Polacy powiedzieli, co sądzą o powrocie Antoniego Macierewicza do rządu. Jasno i jednoznacznie |
Ulice to nie manewry, poruszają się po nich różni ludzie i Ci co prowadzą dobrze swoje auta i Ci co prowadzą troszkę gorzej, ale jak widać z powyższych wypowiedzi żaden z tych super kierowców oprócz manewrowania autem nie manewruje tak błyskotliwie w domu, przy prostych czynnościach, a szkoda, że takiej umiejętności nie macie i liczycie na to, że ktoś inny prawidłowo wykona manewr do odkurzacza :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Polacy powiedzieli, co sądzą o powrocie Antoniego Macierewicza do rządu. Jasno i jednoznacznie |
"Autor: pauliska993 (---.lomza.mm.pl) Data: 09-11-11 22:41 skoro wyjątek nie potwierdza reguły to może Ty spotykałeś same wyjątki? ''A co do pań instruktorek,to widząc kobietę-instruktora to mam wrażenie że ślepy chce kulawego prowadzić(bez obrazy).'' Mnie uczyła jeździć kobieta, która ma praktycznie 100% zdawalności, do tego wszystko dobrze wytłumaczyła, egzamin zdałam bez zarzutu. No ale tłumacz i tłumacz jednemu i drugiemu, którzy pojęcia nie mają :) kobiety do kuchni, tak? A mężczyźni pod prąd na dwupasmówce :) tak też można" Oj dziewczyno bajki piszesz,żaden instruktor nie ma nawet 90%-wej zdawalności.
|
|
Re: Polacy powiedzieli, co sądzą o powrocie Antoniego Macierewicza do rządu. Jasno i jednoznacznie |
pauluska moze to bylo wtedy gdy remontowali ta ulice, wtedy sie jezdzilo pod prad ;] nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
w sumie za niedaleko :D
|
|
A co mają pieniądze wspólnego z miłością do ludzi ??? Chyba że Ty ich kochasz za kasę........ hahaha Roberta
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |