Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jarosław Kaczyński poprosił Antoniego Macierewicz o przeprowadzenie całościowej oceny stanu armii |
Mrauuu ja Ciebie też znam i wiem że lubisz muzykę :):) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jarosław Kaczyński poprosił Antoniego Macierewicz o przeprowadzenie całościowej oceny stanu armii |
nie pomysłowo. faktem jest to wydarzenie miała wypalony numer drastyczne ale prawdziwe Roberta
|
|
Re: Jarosław Kaczyński poprosił Antoniego Macierewicz o przeprowadzenie całościowej oceny stanu armii |
K69 znasz oj znasz :D
|
|
[IMG]http://i.pinger.pl/pgr77/cc25d32300287d864cf4d040/pies+i+małpa.jpg[/IMG]
|
|
Hej Mrauuu :))) większą bym zapodał ale Ciebie nie było wiec zrezygnowałem.
|
|
"Mnie Polacy nie przeszkadzają. Oni z moich pieniędzy nie żyją. Daleki też jestem od takich postaw jak twoja - jawnie nawołujesz do nienawiści - nawołujesz do działań przeciw czeczenom. To jest karalne. "-tobie sie chyba we lbie popierdolilo czlowieczku...ja nigdy nie nawolywalam do nienawisci a juz tym bardziej do czeczenow itd...mi oni nic zlego nie zrobili zyja to niech zyja..to ludzie tacy jak ty swoja prowokujaca postawa oraz nienawiscia wzbudzaja agresje u innych ludzi... \ja to tylko sie z ciebie smieje i twoich wypowiedzi...bo wiecej o tolerancji kulturze oraz szacunkku do innych wiedza moje dzieci...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |