Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
polska polityka stoi Czerepachami |
gooogle tłumacz się kłania .... Roberta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: polska polityka stoi Czerepachami |
a to co jeszcze hehe;)
|
|
Witam.Od której otwarty jest Bank PKO zaraz obok Urzędu Pracy.On jest chyba na Placu Kościuszki?
|
|
jezeli o sprzet, akwa chodzi to puszek na dwornej, najtaniej.. Jezeli chodzi o ryby, rosliny itp to sklep na niemcewicza, chyba sie przeniesli jakis czas temu, nie wiem dawno nie bylem, a tylko slyszalem, to ten sam co wczesniej byl na dlugiej, a jaka oni nazwe maja to nie mam pojecia :P
|
|
Dodam jeszcze że akwarium jest jak nowe bo kupione 3-4 miesiące temu.
|
|
na al.legionow jest zoologiczny z rybkami i akwariami ;p Roberta
|
|
jak napisales ta prace?? duzo informacji sie przydalo??:)
|
|
od 9 Roberta
|
|
Artykul oparty na zalozeniach i marnych szacunkach. Jakos nie chce mi sie wierzyc, ze nasze rodaczki wyprzedzily Hinduski i Somalijki. To, co widze na ulicach Londynu kaze mi myslec inaczej... Roberta
|
|
Akurat w przypadku tlumaczenia niderlandzki -> polski, Google sie nie sprawdza. Jesli jestesmy skazani na Google, lepiej przetlumaczyc najpierw na angielski. Roberta
|
|
o tak , dzięki za info .... stawiam ci za to łorążadę gazowaną ....... ;) Roberta
|
|
Akwarium już mam 112 L szafkę zamówiłem na allegro na dniach będzie wyposażenie w komplecie chodzi mi o żwirek roślinki ozdoby i rybki oczywiście.
|
|
e tam ...... ;) Roberta
|
|
Temat kobieta - kierowca, mężczyzna - kierowca, zawsze będzie wzbudzał kontrowersje. Powiem jedno, choć prawo jazdy łatwo zrobić, nie każdy ma predyspozycje by być kierowcą. Prowadzić samochód to jedno, a mądrze jeździć to drugie. Zwłaszcza teraz, gdy samochodów jest pełno, a ruch jest natężony trzeba mieć oczy dookoła głowy. Trzeba myśleć nie tylko za siebie, ale umieć również przewidywać ruchy innych uczestników ruchu, a nie zawsze się da. Polacy mają tę przykrą tendencję, że uważają się za nieśmiertelnych. Paradoksem jest, że kierowcy wiedzą, że drogi są w fatalnym stanie, a i tak ignorują ten fakt pędząc na złamanie karku lub lekceważą przepisy lub znaki w miejscach niebezpiecznych narażając innych na nerwy, a najgorszym przypadku kalectwo lub śmierć.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |