Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Złodzieje z pis wymyślają nową ustawę. Ustawa o odpowiedzialności prawnej podmiotów zbiorowych. |
Witam, Wiecie może czy ktoś udziela korepetycji z Ekonomii (mikroekonomia,makroekonomia) w naszym pięknym mieście ? jeśli tak to prosiłbym o jakieś namiary z góry dziękuję za pomoc
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Złodzieje z pis wymyślają nową ustawę. Ustawa o odpowiedzialności prawnej podmiotów zbiorowych. |
teoria to zaden egzamin , teraz dopiero zacznie się piekło ;)
|
|
Re: Złodzieje z pis wymyślają nową ustawę. Ustawa o odpowiedzialności prawnej podmiotów zbiorowych. |
Witam :) ma ktoś może do sprzedania książkę "notatki z lekcji,biologia-strunowce" Iwona Żelazny??
|
|
hehe Marlen ty to masz tematy;D nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
A ja przeczytałem karty teściowej
|
|
... ludzie wystawiają śmieci na klatkę, żeby ich smród wąchali wszyscy ich sąsiedzi, czy to jest po prostu "normalna" Polska tradycja? W całym swoim życiu do głowy mi nie przyszło wystawić śmieci na klatkę. Jak nie miałem w danej chwili czasu ich wynieść a kosz był pełen, to wystawiałem śmieci na balkon. A może mają balkony pozabijane na zimę? Jak to jest u Was w blokach, bo może to tylko ja mam "szczęście" do sąsiadów? nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
aa to i na forum też :D
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |