Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
prywata w Radzie Miejskiej |
Koncepcja słuszna.... ale jestem pewien na 99%, że się nie uda.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: prywata w Radzie Miejskiej |
Dziś wieczorem widziałem jasny obiekt poruszający sie po niebie. W pewnym momencie światło przygasło do zera ii ... znikło. Już się nie pojawiło. Hmm co to może byc, jakieś ćwiczenia czy ...goście?
|
|
Supermarket jest Łomży potrzebny!!!. Proponuje pojechać do Białegostoku pod Auchana albo do Warszawy, często płowa samochodów stoi na łomżyńskich numerach!!!. Kilka przykładów cen w Łomży i w innych miastac: Cd Tdk Łomża 2,1 zł, inne miasta 1,69zł Buty Adidas u nas w jednym ze sklepów w "promocji 299zl" a w Warszawie kupilem takie same bez promocjiza 169zl!!! TO SIĘ NAZYWA KONKURENJA??? PS Właściciel "sklepiku osiedlowego" obok mojego domu właśnie kupił sobie nowy samochód - Audi A6 za około 150tys zl.
|
|
Ja też jestem dyslektykiem!....a co?! :)
|
|
ja też jeżdze troche ale ciebie jeszcze nie widziałem. pozdro Grzesiek
|
|
Sami indywidualiści ? Może coś zaproponujecie ? heniek
|
|
Tak, ale akurat Alfa porusza sie duzo wolniej i nie jest tak jasna. Oczywiscie nie twierdze ze odwiedzilo nas UFO, ale faktycznie widzialem bardzo ciekawe zjawisko. klaniam sie nisko i pozdrawiam www.rycerze.pl -
|
|
... popieram. Bawełna pod supermarket to dobry pomysł.
|
|
To ta czwarta to jaka? Diecezjalna?
|
|
Masz rację; dla mnie okolice kotłowni MPEC i Bawełny to to samo. Szosa do Mężenina to także perspektywiczna lokalizacja. Obie przy przyszłej obwodnicy miasta. I o to chyba chodzi.
|
|
A konkretniej ......? CK
|
|
Nie chcę krakać, ale nie mam nadal zaufania do Magistratu bo: robią już przetarg.. a projekt zagospodarowania już przyjęty? Miały być konsultacje społeczne, a czy ktoś wie jak ma być? Czy znowu jakiś budowlaniec drogowy będzie snuł tam swoje prostackie pomysły (myślę o projekcie). UCZCIWOŚĆ POLAKÓW KOŃCZY SIĘ NA PROGU BANKU! Pieniądze nieodmiennie powodują w naszym narodzie rozwój "syndromu małpiego rozumu". -
|
|
Ciekawe czy pojawią się na niej jacyś odważni radni? Poprzednim razem jak przyszło co do czego (decyzji w sprawie budowy prawdziwego hipermarketu), to przypomnieli sobie, że handlowcy są ich wyborcami i podkulili ogony. Ciekawe czy już dojrzeli do stwierdzenia, że także kupujący ich wybierali a nie tylko ci, co sprzedają?
|
|
Albo lepiej nie.... wy tylko o hipermarketach i rowerach umiecie rozmawiać...
|
|
dziś tamtędy jechałem.... bardzo piękne rozwiązanie..... Kiedy u nas? A co do utopii.... tu jej nie widzę. Ew. można zrobić tuż za którymś ze zjazdów pętlę dla pospiesznych mijających ostrów obwodnicą, żeby autobusy nie musiały się kręcić po centrum.
|
|
Sławku Myślę, że wcale nie wyskoczyłeś jak przysłowiowy Filip. Bardzo wazne jest także to, że chcesz z warszawskiej perspektywy uczestniczyć w naszych sprawach. To czasem działa otrzeźwiająco. Zwłaszcza, że jesteś osobą o tak dużym dorobku osobistym. Pozdrawiam Tadeusz Zaremba
|
|
ksebki - to ty uzyłes tych sformułowań.... osoby wypowiadające się za utrzymaniem cmentarzy niekatolickich mówili o wrażliwościu, zrozumieniu i pamięci...... nikt nie mówił nic o antysemityźmie czy innych -izmach. Zapędzasz się! Kojarzysz belke i drzazgę? To przestań się boczyć i spróbuj poszukać pozytywów! Może jak się odnowi te cmentarze, to zaczną pojawiac się goście z Izraela i Stanów. Może przyjedzie jakiś Łomżanin wyznania Mojżeszowego którego wygnano w latach 60, lub uciekał w czasie 2 wojny światowej i będzie chciał tu zostawić swoje pieniądze? Może coraz więcej żydów w Stanach zacznie zauważać, że jednak polacy to nie tylko skini, faszyści i mordercy, ale także normalni ludzie z którymi mozna normalnie pogadać?
|
|
|
oka. no problem. wypijemy za rozsadek ludzi ktorzy zajmuja sie portalem 4lomza.pl ;)
|
|
a gdzie będzie siedziba? zastanawiam sie dalej
|
|
Ponoć ten smród nie jest szkodliwy. A śmierdzieć musi , bo to sprawa technologii. Chcemy mieć zakład pracy - musimy wdychać.
|
|
....no :D ...to mamy dodatkowy punkt programu wycieczki rowerowej! :) ...możecie mi przypomnieć co tam będzie? ...jesli dobrze pamiętam to hala i kupa małych sklepików..... a jakie logo będzie wisiało nad wejściem...?
|
|
Jakie wrażenia po przejażdżce? Jaka frekwencja? Ja niestety nie mogłem - "dyżur" przy dziecku... :) Jestem b. ciekawy - jeżeli można, będę wdzięczny za relację ....... Pozdrawiam Krzysztof
|
|
......chyba nad swoim zasobem wiedzy i chęcią jej poszerzania....
|
|
.a ja z tego wszystkiego złamałem nogę....może radio bab to oznajmi w najbliższych wiadomościach:P (chyba takie są?)
|
|
szkoła jak najbardziej ale nie jej dyrektor "baron" Zdanowicz
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |