piątek, 11 kwietnia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
prywata w Radzie Miejskiej

Koncepcja słuszna.... ale jestem pewien na 99%, że się nie uda.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: prywata w Radzie Miejskiej

Dziś wieczorem widziałem jasny obiekt poruszający sie po niebie. W pewnym momencie światło przygasło do zera ii ... znikło. Już się nie pojawiło. Hmm co to może byc, jakieś ćwiczenia czy ...goście?

Supermarket jest Łomży potrzebny!!!. Proponuje pojechać do Białegostoku pod Auchana albo do Warszawy, często płowa samochodów stoi na łomżyńskich numerach!!!.

Kilka przykładów cen w Łomży i w innych miastac:
Cd Tdk Łomża 2,1 zł, inne miasta 1,69zł
Buty Adidas u nas w jednym ze sklepów w "promocji 299zl" a w Warszawie kupilem takie same bez promocjiza 169zl!!!

TO SIĘ NAZYWA KONKURENJA???

PS
Właściciel "sklepiku osiedlowego" obok mojego domu właśnie kupił sobie nowy samochód - Audi A6 za około 150tys zl.

Ja też jestem dyslektykiem!....a co?! :)

ja też jeżdze troche ale ciebie jeszcze nie widziałem.

pozdro Grzesiek

Sami indywidualiści ? Może coś zaproponujecie ?

heniek

Tak, ale akurat Alfa porusza sie duzo wolniej i nie jest tak jasna. Oczywiscie nie twierdze ze odwiedzilo nas UFO, ale faktycznie widzialem bardzo ciekawe zjawisko.
klaniam sie nisko i pozdrawiam

www.rycerze.pl

-

... popieram. Bawełna pod supermarket to dobry pomysł.

To ta czwarta to jaka? Diecezjalna?

Masz rację; dla mnie okolice kotłowni MPEC i Bawełny to to samo. Szosa do Mężenina to także perspektywiczna lokalizacja. Obie przy przyszłej obwodnicy miasta. I o to chyba chodzi.

A konkretniej ......?

CK

Nie chcę krakać, ale nie mam nadal zaufania do Magistratu bo: robią już przetarg.. a projekt zagospodarowania już przyjęty? Miały być konsultacje społeczne, a czy ktoś wie jak ma być? Czy znowu jakiś budowlaniec drogowy będzie snuł tam swoje prostackie pomysły (myślę o projekcie).
UCZCIWOŚĆ POLAKÓW KOŃCZY SIĘ NA PROGU BANKU! Pieniądze nieodmiennie powodują w naszym narodzie rozwój "syndromu małpiego rozumu".

-

Ciekawe czy pojawią się na niej jacyś odważni radni?
Poprzednim razem jak przyszło co do czego (decyzji w sprawie budowy prawdziwego hipermarketu), to przypomnieli sobie, że handlowcy są ich wyborcami i podkulili ogony.
Ciekawe czy już dojrzeli do stwierdzenia, że także kupujący ich wybierali a nie tylko ci, co sprzedają?

Albo lepiej nie.... wy tylko o hipermarketach i rowerach umiecie rozmawiać...

dziś tamtędy jechałem.... bardzo piękne rozwiązanie..... Kiedy u nas?
A co do utopii.... tu jej nie widzę.

Ew. można zrobić tuż za którymś ze zjazdów pętlę dla pospiesznych mijających ostrów obwodnicą, żeby autobusy nie musiały się kręcić po centrum.

Sławku
Myślę, że wcale nie wyskoczyłeś jak przysłowiowy Filip. Bardzo wazne jest także to, że chcesz z warszawskiej perspektywy uczestniczyć w naszych sprawach. To czasem działa otrzeźwiająco. Zwłaszcza, że jesteś osobą o tak dużym dorobku osobistym. Pozdrawiam
Tadeusz Zaremba

ksebki - to ty uzyłes tych sformułowań.... osoby wypowiadające się za utrzymaniem cmentarzy niekatolickich mówili o wrażliwościu, zrozumieniu i pamięci...... nikt nie mówił nic o antysemityźmie czy innych -izmach. Zapędzasz się!

Kojarzysz belke i drzazgę? To przestań się boczyć i spróbuj poszukać pozytywów! Może jak się odnowi te cmentarze, to zaczną pojawiac się goście z Izraela i Stanów. Może przyjedzie jakiś Łomżanin wyznania Mojżeszowego którego wygnano w latach 60, lub uciekał w czasie 2 wojny światowej i będzie chciał tu zostawić swoje pieniądze? Może coraz więcej żydów w Stanach zacznie zauważać, że jednak polacy to nie tylko skini, faszyści i mordercy, ale także normalni ludzie z którymi mozna normalnie pogadać?

Zdzicho

Wszystko ok.Tylko gdzie on ma być budowany? czy pod ,,balkonem;?chyba nie.

---
PGG

oka. no problem. wypijemy za rozsadek ludzi ktorzy zajmuja sie portalem 4lomza.pl ;)

a gdzie będzie siedziba? zastanawiam sie dalej

Ponoć ten smród nie jest szkodliwy. A śmierdzieć musi , bo to sprawa technologii. Chcemy mieć zakład pracy - musimy wdychać.

....no :D ...to mamy dodatkowy punkt programu wycieczki rowerowej! :)

...możecie mi przypomnieć co tam będzie? ...jesli dobrze pamiętam to hala i kupa małych sklepików..... a jakie logo będzie wisiało nad wejściem...?

Jakie wrażenia po przejażdżce? Jaka frekwencja? Ja niestety nie mogłem - "dyżur" przy dziecku... :)
Jestem b. ciekawy - jeżeli można, będę wdzięczny za relację .......

Pozdrawiam

Krzysztof

......chyba nad swoim zasobem wiedzy i chęcią jej poszerzania....

.a ja z tego wszystkiego złamałem nogę....może radio bab to oznajmi w najbliższych wiadomościach:P (chyba takie są?)

szkoła jak najbardziej ale nie jej dyrektor "baron" Zdanowicz

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org