Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
\"Dojna zmiana\" w życi Polaków będących na emigracj zarobkowej. Będą ścągać do pracy filipińczyków. |
Popieram temat. Kobiety za bardzo panikuja w niebezpiecznych sytuacjach. Zamiast wyjsc z opresji z zimna krwia, to puszczaja kierownice i niech sie dzieje co chce. Dzisiaj pani jadaca tico okolo godz. 10, na sikorskiego (okolice Wyszynskiego), mnie zaszokowala, pozdrawiam Pania i radze wybrac sie na kurs doszkalajacy. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: \\\"Dojna zmiana\\\" w życi Polaków będących na emigracj zarobkowej. Będą ścągać do pracy filipińczyków. |
szukam właściciela, jeśli ktoś poda dokładny model/kolor/typ oraz znaki szczególne jest jego
|
|
Re: \\\"Dojna zmiana\\\" w życi Polaków będących na emigracj zarobkowej. Będą ścągać do pracy filipińczyków. |
gdzie tanio i fajnie mozna spedzic tego sylwestra? jakie macie propozycje?
|
|
jak przyjęcie to w domu.
|
|
Mrauuu ehhh nie chce rozkmińiać tego tematu kobieta, mężczyzna mam swoje zdanie i raczej ciężko by mnie było przekonać żebym na te sprawy zmienił punkt widzenia.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |