Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
"Orędzie" Donalda Tuska |
Może pomorze lepiej żeby było phpBB bo ja sam takie prowadziłem przez rok nawet jak byśmy musieli od nowa zakładać nicki i wszystko od nowa ale by było warto ;-)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: "Orędzie" Donalda Tuska |
My też poważnie... no ja jak najbardziej bo ja nie pisze durnych postów dla żartów. Nasza
|
|
Pierwszy temat w którym ptysiu się nie udzielił i bardzo dobrze i o to chodzi ;-)
|
|
zawsze oni coś wymyślą żeby spieprzyć życie http://yarrok.blogspot.com/2008_04_24_archive.html http://moto.money.pl/ceny-paliw/
|
|
[*] Via Baltica najkrótszą trasą - to szansa na rozwój Łomży
|
|
gowno rozumiecie chodzi o to ze oni twierdza ze czes RP nalezy do nich chodzi mi o ziemie na ktorej mieszkacie ale co was to obchodzi jak i tak wszyscy we krwi macie semickie szczyny
|
|
ptysiu jaka zima ... ? toć jesień jeszcze nam króluje :) choć fakt, że pewnie już niedługo ...... Pozdrawiam Nasza
|
|
a co do oskarzen ktore zapadna na mnie ze strony polglowkow to chce wytlumaczyc ze zydem nie jestem, a na obrone podam zem biedny jak pies a i kombinowac nie umiem. hehehehe
|
|
Antysemitex: Mi również nie podobają się żądania gmin żydowskich, ich biadolenia i wybrzydzania, ale bądźmy sprawiedliwi - jeśli oddajemy grunty, budynki i inne mienie, które przed wojną należało do organizacji religijnych (patrz np. dawny WDK, b. budynek ZDZ, obecnie Jański itp.), jeśli coraz częściej rozmawiamy o reprywatyzacji dot. osób fizycznych, to nie mamy wyjścia - MUSIMY również respektować takie same prawa Żydów. Podobnie jak szamac uprzedzam pytanie i informuję o braku w rodzinie przodków ZIDENTYFIKOWANYCH jako pochodzenia mojżeszowego. I podobnie jak szamac zapytuję - czy biorąc pod uwagę liczony w setkach lat okres zamieszkiwania Żydów w Rzeczpospolitej, który spowodował niespotykane w innych krajach Europy przemieszanie genów między naszymi dwoma narodami, jesteś PEWNY, że Ty nie masz przodków, którzy - gdyby dzisiaj żyli - z łatwością uzyskaliby obywatelstwo izraelskie? Bo mimo iż Ciebie nie znam, to śmiem twierdzić, że masz. Via Baltica najkrótszą trasą - to szansa na rozwój Łomży
|
|
Tiger: Czy to nie alejka prowadząca od Polnej do Domu Dziecka?
|
|
Odpisując na jego posty sprawiacie, że dalej będzie pisał. Ludzie !!! Litości dzieciaku. Aaaaa wyślijcie ten protest każdy od siebie do biura 4lomza.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |