poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
"Orędzie" Donalda Tuska

Może pomorze lepiej żeby było phpBB bo ja sam takie prowadziłem przez rok nawet jak byśmy musieli od nowa zakładać nicki i wszystko od nowa ale by było warto ;-)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: "Orędzie" Donalda Tuska

My też poważnie... no ja jak najbardziej bo ja nie pisze durnych postów dla żartów.

Nasza

Pierwszy temat w którym ptysiu się nie udzielił i bardzo dobrze i o to chodzi ;-)

zawsze oni coś wymyślą żeby spieprzyć życie

http://yarrok.blogspot.com/2008_04_24_archive.html
http://moto.money.pl/ceny-paliw/

[*]

Via Baltica najkrótszą trasą - to szansa na rozwój Łomży

gowno rozumiecie
chodzi o to ze oni twierdza ze czes RP nalezy do nich
chodzi mi o ziemie na ktorej mieszkacie
ale co was to obchodzi jak i tak wszyscy we krwi macie semickie szczyny

ptysiu jaka zima ... ? toć jesień jeszcze nam króluje :) choć fakt, że pewnie już niedługo ......

Pozdrawiam

Nasza

a co do oskarzen ktore zapadna na mnie ze strony polglowkow to chce wytlumaczyc ze zydem nie jestem, a na obrone podam zem biedny jak pies a i kombinowac nie umiem. hehehehe

Antysemitex:
Mi również nie podobają się żądania gmin żydowskich, ich biadolenia i wybrzydzania, ale bądźmy sprawiedliwi - jeśli oddajemy grunty, budynki i inne mienie, które przed wojną należało do organizacji religijnych (patrz np. dawny WDK, b. budynek ZDZ, obecnie Jański itp.), jeśli coraz częściej rozmawiamy o reprywatyzacji dot. osób fizycznych, to nie mamy wyjścia - MUSIMY również respektować takie same prawa Żydów.
Podobnie jak szamac uprzedzam pytanie i informuję o braku w rodzinie przodków ZIDENTYFIKOWANYCH jako pochodzenia mojżeszowego. I podobnie jak szamac zapytuję - czy biorąc pod uwagę liczony w setkach lat okres zamieszkiwania Żydów w Rzeczpospolitej, który spowodował niespotykane w innych krajach Europy przemieszanie genów między naszymi dwoma narodami, jesteś PEWNY, że Ty nie masz przodków, którzy - gdyby dzisiaj żyli - z łatwością uzyskaliby obywatelstwo izraelskie? Bo mimo iż Ciebie nie znam, to śmiem twierdzić, że masz.

Via Baltica najkrótszą trasą - to szansa na rozwój Łomży

Tiger:
Czy to nie alejka prowadząca od Polnej do Domu Dziecka?

Odpisując na jego posty sprawiacie, że dalej będzie pisał. Ludzie !!! Litości dzieciaku.

Aaaaa wyślijcie ten protest każdy od siebie do biura 4lomza.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org