Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Duda nie jest prezydentem wszystkich Polaków!!!!!!!!!!!!!!!! |
Komentarz autora pod zdjęciem: Spalnyj rajon, czyli dzielnica, w której się mieszka i śpi."
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Duda nie jest prezydentem wszystkich Polaków!!!!!!!!!!!!!!!! |
weź sie za robotę bo cie będzie czekała sizyta w TVN ;] http://www.youtube.com/watch?v=RD4M-4JwFQA
|
|
A mi Dmochowski i wypadlo...
|
|
|
Kobiety są w tym dziwne . Wg nich prawda dla nich najważniejsza,a kłamą na potęgę. Dlaczego ? A co do mówienia prawdy . Bł.Jan Paweł 2 mówił kiedyś takie kazanie o prawdzie. Bardzo ciekawe i dające do myślenia. Piszę tak jak pamiętam - Otóż Polacy ukrywający Żydów w czasie 2 wojny światowej podczas rewizji niemieckiej,okłamywali Niemców ,że u nich nie ma żadnych Żydów. To kłamsto nie było złem ,dlatego,że w tym czasie i w tych okolicznościach owi niemieccy oprawcy nie mieli prawa do tej prawdy ,do prawdy o ukrywaniu Żydów. Takie sytuacje są też w naszym codziennym życiu. Trzeba jednak pamiętać,że są to przypadki szczególne i z zasady nie można kłamać ,gdyż jest to brak uczciwości.
|
|
A ja właśnie mogę jeść jabłka i banany do oporu i nic mi nie jest. Nie mogę bardziej owoców cytrusowych. Na to nie ma reguły, bo ja widać u każdego objawia się to w ogóle inaczej... Ja np zasypiam na siedząco, bo jak leże to mi nie dobrze i nie ma takiej opcji żebym usnęła. W nocy jak już usnę to się zsuwam i budzę się praktycznie w pozycji prostej i nie potrzebuję nawet jednej poduszki. Z rana zazwyczaj czuję się dobrze ale jest tez tak ze ja z tym po prostu wstaje.. Albo do momentu póki leżę jest dobrze, a jak tylko się ruszę to już jest źle.. Tragedia. Źle się czuję też w momencie kiedy jestem głodna. Od razu mi nie dobrze, pali mnie w żołądku i boli mnie brzuch... Wtedy czuję się tak, że jakbym coś zjadła to od razu bym zwymiotowała.. Ale jak tylko zacznę jeść to do razu zaczynam czuć się lepiej.. I to tak wszystko dziwnie. Trzeba się po prostu samemu wyczuć...
|
|
nie wszystkie kobiety mają do tego talent. Roberta
|
|
Musimy się z tym pogodzić,że na drogach są też panie. Takie czasy,takie prawo.
|
|
autochton--nie ma sprawy-;)powodzenia:) Roberta
|
|
Jest też z drzwiami ale mam na myśli ten warsztat co robią meble stylowe.( obok Rumińskiego- sypialnie, łóżka, materace.) Chyba Mirt meble się to nazywa jak ktoś powyżej dodał. ***** ***
|
|
ale dlaczego musimy kłamać przecież to bezsens!
|
|
Nie wiem czy ktokolwiek z czytającyh to miał okazję jechać w Poznaniu ul. Rosevelta (odcinek od Ronda Kaponiera w stronę ul. Głogowskiej). Na tym odcinku ulica Rosevelta (i Głogowska zresztą też) w obie strony jest dwupasmówką (+ torowisko dla tramwajów na środku). Droga jest niezwykle wąska, a mimo to jakoś daje radę. Sądzę, że takiej szerokości pasy spokojnie zmieściłyby się na Al. Legionów. Należało by się jednak najpierw zorientować czy przez lata nie zmieniły się wytyczne co do projektowania dróg i czy takiej szerokości jezdnia mogła by być dopuszczona do wykonania.
|
|
freestyle224 - Z udowodnieniem nie ma problemu wystarczy wyskoczyć razem na miasto i zobaczyć kto sprytnie przejedzie przez miasto bez szwanku i bez długiego zastanawiania się nad manewrami .
|
|
Witajcie rodzice, planuję urodziny córeczki i zastanawiam się, które miejsce zabaw wybrać na przyjęcie. Czy polecicie mi któryś?
|
|
kittka 701 szybkiego i bezpiecznego powrotu do domku Tobie życzę:)
|
|
Podziwiam babeczki za kolkiem TIR`ow.Czasem sie zdarzaja.Mysle ze niektorym dziewczynom czasami brak pewnosci siebie za kierownica,facet ma chyba lepsze oko do szacowania i nie zastanawia sie np.czy zdarze czy nie zdarze... hehe:) Co do jazdy samochodem wkurza mnie czesto (obojetnie czy to mezczyzna czy kobieta )ze niektorzy nie wlaczaja kierunkowskazow i tak czekasz zeby wyjechac z bocznej albo wjechac na rondo a oni zamiast dac znac nagle skrecaja i sie denerwujesz bo za nimi znowu cos jedzie .AAAA!!! Pozdrawiam wszystkich kierowcow!!!
|
|
hmmm...nie rozumiem po co klamac.Co podchodzisz do czlowieka z nadwaga i jak nie chcesz sklamac to mowisz :jestes gruby,a jak klamiesz to mowisz :ale jestes puchniutki ...!?!? ludziom sie nie mowi takich rzeczy jak sa grubi to chyba sami to wiedza i to ich problem nie moj:) Ludzi powinno sie akceptowac takimi jakimi sa zarowno tych pieknych jak i tych brzydkich (chodziaz to kfestia gustu) tak jak i tych chudych czy grubych.Po co klamac lepiej o tym nie rozmawiac:) Pozdrawiam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |