poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kurp antysemita :)))

Łożesz! A tak mi jakoś bardziej pasowało...
No tak, ale przecież nie mówi się:
-Tiger! Marsz do konta! - bo co by potem, z bankowego pk-tu widzenia, z tego konta zostało, tylko:
-Tiger! Marsz do kąta!

O tak, teraz to widzę!
Dzięki, nasz Arbitre Elegantiae! :D

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kurp antysemita :)))

Z tego co wiem to drogi biznes taka mapa w geodezji , kiedys byla strona o lomzy z taka mapa ale marnej jakosci, chyba ze ktos sobie sam zrobil np w photoshopie na podstawie planów miasta, , wiec z jednej strony drogie , z drugiej pracochłonne :)

Ja mam pomysl - tez humanitarny. Pamietacie ostatnio akcje z pogotowiem ratunkowym? Wystarczy zrobic cos podobnego:
A wiec na adres mailowy firmy Speed albo Marka M. wysylamy maile z petycja o zablokowanie tego pojebanego dzieciaka, ktory na nasze nieszczescie zamiast grac w pilke albo bawic sie lalkami jak normalne dziecko, woli przesiadywac na naszym forum (czyt. ********). Chyba ktos musi moderowac do forum i jako taki poziom albo porzadek musi tu panowac.

Tak wiec panie Marku - do dziela!

Ja w ramach prostestu zrywam wszystkie kontakty handlowe z firma SPEED!!

Nie wiem czy dobrze pamiętam adres ale chyba fila00@wp.pl , napisz tam może coś się dowiesz

kolejne prowokacje z ich strony znow domagaja sie jakichs majatkow, sprzed wojny, czy nie mozna wprowadzic ustawy ktora zabranial by oddawania im niby ich kiedysnej wlasnosci??
przeciez to zwykli oszusci ktorzy znowu probuja nas wynarodowic i zabrac nam nasze dobytki

Szokujące ceny ropy należą do przeszłości !!
Miedź drożeje, gigantyczny popyt ze strony Chin !!
Ktoś otworzył list dawno zamknięty z PEPEES-u !!

To są dopieru problemy niebotyczne, a wy ciagle o tych co dawno umarli !

[*]

crasy kurde weś mi się podłącz jeszcze raz na GG albo odrazu napisz tutaj ile byś chciał za nagranie :-)

[*]

Jest sens można zrobi żarówy w ziemi 4 takie hologenowe żarówki tak jak ma np Katedra i po kłopocie ale najpierw to musi ktoś to wykupić i zadbać bo jak narazie to jest chyba nikogo tak mi sie wydaje

Popieram pracowników stacji pogotowia.śledzie NIECH SIE CIĄGNĄ!!!!!!!

Ja mam sposób na ptysia ;-) Trzeba znaleźć mu dziewczynę, wtedy zacznie z nią więcej czasu spędzać, a mniej na forum. Jest to sposób skuteczny, humanitarny, zgodny z prawem.

Zagrożenia: może jest pedałem (znalezienie chłopaka będzie znacznie trudniejsze), może swoją sympatię też zarazić swoim światopoglądem i wciągnąć na forum (trzeba znaleźć jakąś lalkę co tylko dyskoteki ma w głowie i nic więcej), żeby za szybko nie wracał z randki i dłużej był poza domem to byłoby dobrze gdyby pochodziła z Piątnicy (nie ubliżając nikomu z Piątnicy).

Zakładając, że ptysiu znajdzie dziewczynę to jeest szansa, ze bedzie z nią rozmawiał na gg lub czacie zamiast pisać na forum.

Jako mimo wszystko nie da się tego zorganizować to polecam zainteresowanie ptysia czatami : romans, randki, 20, seks na www.wp.pl. Jak ktoś mu pokarze jak łatwo i fajnie się laski bajerzy to mamy go z głowy na rok czasu ;-) Zacznie się pisanie, wymiana zdjęć itp, itd. Ptysiu wpadnie w pułapkę braku czasu na pisanie głupot na forum, bo w tym czasie może rwać laski ;-)

MrS, to jak z tym piwem? Dziewczyna dla ptysia lub czat, albo jedno i drugie. Oba pomysły realne jak najbardziej i wydaje mi się, że skuteczne.

Na czacie czesto siedze :)

A obecnie ile teraz jest krypt ? jak 2 maja zostać ?

Skąd taka wiadomość? Jeżeli to prawda co na to konserwator zabytków? Mógłbyś podać źródło tej wiadomości.

Pozdrowienia.

rudy błazen z druhem

Nie za bardzo mogę, ale zapeniam, że pochodzi od jednej z osób pracujących przy wykopaliskach.

Podobne przekręty robią z gazem... W Konarzycach, do butli 60l swojego czasu wchodziło 65l...

Swego czasu ja, po mnie Kefas pytaliśmy na forum o jakieś materiały na temat historii naszej wieży ciśnień - kiedy powstała etc. Ponawiam pytanie - może ktoś dysponuje jakimiś danymi na ten temat?

PS.
polecam zainteresowanym
http://wiezecisnien.w.interia.pl
http://www.wieze.republika.pl

Pozdrawiam

Treść jest ukryta

[...] ptysiu91 ty to najwiecej wiesz pewnie to ty chodzisz i rysujesz forumowiczom auta [...]

To już widać gdzie nasz ptysiu urzęduje i kupuje wszystkie używki, po których pisze te swoje interesujące posty. Ptysiu dziwie sie tej pani która sprzedaje Ci alkohol, bo ja bym napewno Ci nie sprzedał, bo odrazu widać, że ty lat 18 to nie masz.

Chociaż raz częściowo zgodzę się z Ptysiem. Oczywiście kotlecik schabowy, do tego ziemniaczki i jakaś dobra suruweczka np. z pekińskiej kapusty :P mniam

kremik? chlopie to moze ty jeszcze gerbery jadasz?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org