poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Pytanie do zwolenników powstania ubojni : Co według was mogła by zyskać Łomża, gdyby takowa rzeźnia powstała i właśnie w tej lokalizacji ?

protas, czy ty jednego nigdy nie zrozumiesz? ludzie czytają Twoje posty tylko dla tej jednej rzeczy, dla której czyta się prawicową publicystykę - dla beki.

a w odpowiedzi na Twój temat - kogo interesuje kto gwałci Norweżki? czarni, biali, indianie, czy Wielkie Kutasy Z Odległej Galaktyki? A może Breivik je gwałci? może Czarna Łapa albo jakiś ksiądz? A może Ty?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Pytanie do zwolenników powstania ubojni : Co według was mogła by zyskać Łomża, gdyby takowa rzeźnia powstała i właśnie w tej lokalizacji ?

Hehe trzeźwy byłem na bana czekałem żeby na trening iść i nie poszedłem . Ale zależy mi na odzyskaniu :D

Re: Pytanie do zwolenników powstania ubojni : Co według was mogła by zyskać Łomża, gdyby takowa rzeźnia powstała i właśnie w tej lokalizacji ?

Ale niepotrzebnie bo koty w razie potrzeby przecież umieją latać.

MEDIA GO WYLANSOWAŁY I WIELKĄ GWIAZDĄ SIĘ ZROBIŁ

na dole wejdziesz i na lewo korytarzem tam sa pokoje na prawo:)

Rondo solidarnosci to nadal jest rondo jeśli nie działa sygnalizacja obowiazują znaki a przed nim stoi znak ustąp pierwszenstwa przejazdu pod którym jest jeszcze jeden z trzema strzałkami oznacza on ze jest to skrzyzowanie o ruchu okreznym (rondo)

Choćbym ciemną doliną kroczył zła się nie ulęknę

To ja moze jeszcze raz przypomne.
Gdy swiatla dzialaja to mamy zwykle SKRZYZOWANIE (z wyspa centralna czy jak kto woli).
Gdy swiatla nie dzialaja, wzorujemy sie znakami pionowymi, czyli mamy RONDO.

Takie trudne.?

Bunio Masz rację chłopie... 97% "bab" należałoby wysłac na zrobienie prawa jazdy np w Warszawie !!!! Akurat dziś wracałam w "godzinach szczytu" i widziałam kilka sierot-kobiet... Z dumą stwierdzam,że do nch nie należę .... praktykę mam głownie w większych miastach i na trasach - międzynarodowych także ;)))

Kobitki więcej pewności siebie i wyluzować się ;)))

AndyC heloł ;)))

Hej kittka701 :))
Wiedziałem że skomentujesz tego posta:)))))))

Jeszcze nie zdazyło mi się zeby ktoś mnie obtrąbił ani krzywo sie patrzył jadąc strzelców Pani pewna(blond) wpadła na pomysł wyprzedzania na zakręcie a ze przedemną jechało auto i z naprzeciwka najechało to biedna nie wiedziała co robić to zebchneła mnie na krawężnik i wtedy to ja musiałam ją obtrąbić bo przez nią bym miała zniszczone auto
a jeszcze jedna sytuacja stoje sobie na światłach przedemną stoi pani po 30 zaczeła grzebac w schowku i najwidoczniej zapomniała trzymać hamulec lub zaciągnąć ręczny auto leciało na mnie zaczełam trąbić biedna za póżno się podniosła bo oparła mi się na zderzaku normalnie myślałam ze mnie szlak trafi To są tylko dwa przykłady na to że nie które Panie za kółkiem równa się kolizja

nie ukrywam bo mandat miałam na Stop ;) za prędkość się nie zdażyło bo CB pomaga ;)

23984405 napisz na gg, zależy mi na czasie.

Ja będę pił 11 piwo i wypalał 11 szluga z 11 ziomkami, w bloku nr 11, mieszkaniu nr 11 po lewej stronie...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org