poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
DYKTATURA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pracuje tam NIEZIEMSKA kobieta.. :)

Roberta

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: DYKTATURA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

witam gdzie znajde jakiegos dentyste przyjmujacego na fundusz

Dziś koło godziny 17:30 na przystanku koło torów zostawiłem plecak . Znalazł go ktoś może i chce zwrócić ? nr. kom 789079634

co tam bylo?

Na poligonowej ale niewszystkie oczywiście, zależy co by Cię interesowało.

kozak...mocny w gebie nic poza tym !

Jak ona żyje, chajtnęła się z Karolakiem, który spłodził jej trzech synów. Ciekawe co na to Mateuszek.

Od jakiegoś czasu z niepokojem zauważyłem,że rośnie liczba kobiet-kierowców.Dlaczego z niepokojem?Hmn,pewnie panie mnie zbesztają,ale niestety uważam,że płeć piękna nie ma za bardzo daru do kierowania pojazdami mechanicznymi.Oczywiście zdarzają się kobiety,które lepiej jeżdżą od niejednego mężczyzny,ale tak naprawdę jest to co najwyżej kilka procent.Odpowiedzią niejednej pani będzie argument,że jeździcie bezpieczniej.Czyżby naprawdę?Statystyki co do płci,robione są nie na poszczególnych grupach wiekowych,ale ogólnie.Do czego zmierzam?Zgodzę się z tym,że młodzi panowie(wiek 18-25 lat)są największym zagrożeniem na drodze(to fakt),ale odpowiedni system przyznawania prawa jazdy(taki jaki obowiązuje w USA,czy w niektórych krajach UE) mógłby ostudzić młodzieńczy zapał.Większość panów z kilkuletnią lub kilkunastoletnią praktyką to naprawdę dobrzy i rozsądni kierowcy.A panie?No cóż,nie oszukujmy się.Kobiety szybciej panikują,są bardziej podatne na stres,przez co są mniej opanowane.Panie za kółkiem są też w większości biernymi sprawcami wypadków o czym się nie mówi.
Drogie Panie to nie jest szowinistyczny post,nie uważam rodzaj męski za lepszy.W wielu dziedzinach życia to wy jesteście lepsze od nas,ale motoryzacja zawsze będzie męską domeną.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org