Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Odżyła sprawa budowy Galerii Narew ... |
skurczybyk!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Odżyła sprawa budowy Galerii Narew ... |
a czy to jest jest zgodne z prawem, przekraczać dopuszczalną prędkość?
|
|
dokładnie .... Tempić chanów !!!
|
|
Czy ta BMW była Combi ?
|
|
glosrozsadku - to moze z dupy ci tak wczoraj poleciało ??? hehehe
|
|
nie pracuje nigdzie tylko mieszkam niedaleko i akurat na czas zerknęłam, czepiasz sie D.. nie feniks, tylko niedaleko ul przy kaliwody
|
|
jonybe20 nie, to twojej starej :)
|
|
glosrozsadku-ja nie mam starej leszczu
|
|
ten Bowie...... jest świetny. a metallica.. Fade to black posłuchaj.. w telefonie mam ustawiony jako dźwięk dzwonka :D
|
|
w bialymstoku a stara musisz im zawiezc
|
|
powini przed rozpoczeciem dokonywania pomiaru miejsce to oznakować - takie są w tej matrii obowiazujace przepisy - chowanie się za murkiem ich tylko osmiesza i powoduje bardzo negatyne oceny ich pracy. Ja na ich miejscu bym się zastanowił co jest dla nich na dłuzszą metę bardziej ważne ? Czy te pare złotych które wyrwą mieszkancowi miasta chowając się za murkiem czy też negatywna opinia oceny ich pracy która na podstwie takich działań narasta a w konsekwencji doprowadzi do likwidacji straży miejskiej abo do przynajmniej mocnego ograniczenia ich liczby. Panowie straznicy i panie dowódco strazy miejskiej prosze to sobie rozważyć.
|
|
jonybe20 to poszukaj, pewnie gdzies zapila. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
algeroth czemu pomyslales od razu ze X3?
|
|
jesli rodzice chca zywic dziecko lizakami, oranzada i czipsami to niech to robia w domu. nie ma zadnych ogornych zakazow. w szkole zdejmuje sie kurtki, zmienia buty a teraz nie kupuje slodyczy. teren szkoly podlega jej administracji i to czy sie czyms tam handluje i czy w ogole ustala wladza oswiatowa. a moze dzieciom ktore maja chude kanapki z serem przykro kiedy koledzy pozeraja kolejna paczke czipsow???????????????????????? _________________________________
|
|
Jeżeli chodzi o wracanie się treści pokarmowej to pomaga też spanie na lewym boku, przynosi to dużą ulgę.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |