Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ujazdowski już nie jestem kandytatem PO na prezydenta Wrocławia. |
Wejć na mobile.de czy autoscout24.de zobaczysz jakie ceny. Jak dobra cena to czy ładny czy brzydki, odrazu znika bo Turasy wezmą i opylą Ruskim. Widziałem jak Turasy przez cały dzień siedzą w necie i szukają.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ujazdowski już nie jestem kandytatem PO na prezydenta Wrocławia. |
k.... belfer tobie to tłumaczyćtrzeba ze 100 razy dlaczego ceny na podlasiu są takie a nie inne, a ty dalej swoje. szkoda gadki. edi ma 100% racji.
|
|
Pani,zgadzam się z Tobą,że sex powinien być mistyczny,odpowiedzialny ..dodałbym jeszcze wiele przymiotów ..może np.ten,że sex musi być porządny :)
|
|
IdZ pan w **** z ta reklama... lub chociaz płać...
|
|
Kolejny tydzień studiowania i kolokwiów :)) Śpij dobrze Marlen, udanego tygodnia :P No i dobranoc wszystkim forumowiczom. :)
|
|
płacimy "haracz' do allegro - polskie ciuszki dla dzieci i dorosłych do bawełna --- ale przemysłowa
|
|
Ja miałem Peugeota XPS w supermoto , sprzedałem go na Łomże już zmienił 2 właścicieli przez 3 lata , 3 lata temu nim jeździłem i była żyleta ! Silnik AM6 Minarelli , pełen szacun .
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |