Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Rada przeciw "L" |
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Rada przeciw "L" |
Ptysiu, Ty tam blisko mieszkasz, pisz co wiesz.
|
|
Ptysiu, karetka podjechała. Kierunek: Łomża - Choroszcz
|
|
Bez biletu powrotnego.
|
|
Myślę, że poparcie naszego pogotowia było tak naturalne, że żadne podziękowania nie są konieczne i nikt na nie nie czekał. Niemniej miło je otrzymać :) Oby jak najrzadziej takie rzeczy się zdarzały, czego życzę wszystkim i sobie również.
|
|
Bye, bye !!
|
|
ptysia przejechali ??!! :DD
|
|
Markac E) Nigdzie siedzi na 4lomza :D
|
|
Nie Nic tam niebyło ! slm
|
|
Ptysiek, kontynuujesz listę makmarca, po D jest E, jeśli dobrze pamiętam ze szkoły podstawowej. Niech mnie ktoś poprawi jeśli się mylę. Więc chyba pisałeś do makmarca nie do mnie??
|
|
I czarni i czerwoni i żółci i zieloni. I niebiescy też nie mówiąc o pomarańczowych tylko nam zewsząd nedza. Może dlatego że nijakiśmy???? ____________________________________-- bagrmosen
|
|
Zainwestuj w tacę, może sobie poprawisz.
|
|
forpol: ciekaw jestem, skąd Ty pochodzisz, miastowy chłopie. Skąd pochodzili Twoi rodzice, dziadkowie. Przeanalizuj dokładnie swoje drzewo genealogiczne, a zobaczysz ile tam pańszczyzny i dziesięciny ;-)
|
|
BES SĘSU... cała wieś - tylko taka do kturej nie dociera jej pohodzenie,bąć taka ktura tego do wiadomości pszyjonć nie hce - staje demba na wieść o tym,rze jeden z wieśniakuf pszejrzał na oczy i nie boji sie tego pofszehnie i fszem i wobedz ośfiatczyć... phiii... ...jak to muwio: hama ze wsi wygnasz,ale wsi z hama za hója nie wypendzisz... zuote suowa! ...pohwalony!
|
|
Powinniśmy wiencej dawać ! Trochę wstyd jak żuca się po 50 groszy, albo złotówce. Juz nawet te 2 złote nie ma takiej wartości jak kiedyś. Ale widocznie już więcej nie mają biedne ludzie !
|
|
Ja tam jade zafsze ruwno po majtah! Ot co!! Heh!...
|
|
za 15 min chyba jakis film na TVP 1
|
|
lepszy jest na slowackiego 6/66 i tanszy owiele polecam swiadczy bardzo dobre uslugi
|
|
Wszystko zgadza się, tylko co my biedaki na to poradzimy. Wybieramy swoich przedstawicieli z nadzieją, że coś zmienią, ale jak zobaczą kasę sejmową , to już mają nas w tylnej części ciała. Pozdrowienia.
|
|
GDZIE JEST ADMIN??????????? Czy nie można zablokować takiego jasia śmietany????????
|
|
mam pytanie: gdzie jest dobre miejsce/lokal na nieduza silownie w lomzy? mam zamiar kupic troche sprzetu i poprowadzic taki interes.czego oczekujecie po silowni?gdzie bylaby najlepsza lokalizacja(moze ktos wie gdzie jest lokal do wynajecia)?
|
|
[*] dabz
|
|
[*]
|
|
Ps. Niemozecie pisać pod jednym tematem tylko zakladać 10 Tematów ? Ps. Nie ide na zaden soczek :P:P Kokosz
|
|
--> Jantar No mniej-więcej o to się rozchodziło. A tak Jantar przy okazji: jak nastroje w BPH (ha, ha, ha, ha!) na okoliczność małżeństwa z PekaoSA? Będą zwalniać czy nie ... ?
|
|
MrS iść na bawełne znaleść ptysia dać mu do zrozumienia (że ma nie pisać na forum i go troche okopać ) wtedy może coś da a jeśli nie to do firym speed napisać żeby zablokować dostęp z ptysia IP a jeśli nie podziała no to ptysia wywieźć go w pizdu gdzieś. Piszę poprawnie po polsku.
|
|
Ptysiu to motorniczy bo jedzie po wszystkich ha albo jakoś innaczej bo w łomży torów nie ma :P ( no oczywiscie są prowadzą na Bawełne he ) Ja jeżdze Tirem ;-)
|
|
[*]
|
|
Przepraszam,że wtrącę swoje 3 grosze,ale Wy wszyscy prowokujecie Go do pisania.On odezwie się raz,a każda osoba,która pojawi się na forum to komentuje.W ten oto sposób Pan Ptysiu jest codziennie gwiazdą,o której wszyscy piszą.Proponuję zupełną ignorację tegoż Pana. A MrS co z tą nagrodą??
|
|
Śledczy a jakiego Tira masz ?
|
|
...i inni którzy mogą pomóc - to do Was. Człowiek ma pasje, a w wyniku wypadku przepadł warsztat i efekt 15 lat pracy. Każdy może pomóc - każdą kwotą. Tutaj szczegóły: http://www.motomilitary.abc.pl/
|
|
Współczuje mu :( Kokosz
|
|
Ta zima Ptysiu zrobi z ciebie prawdziwego loda. Będą się cieszyly Q....wy.
|
|
|
do usług - jak mawia Bartolini Bartłomiej herbu zielona pietruszka :D bagrmosen
|
|
Jantar, widzę, że nie jesteś jeszcze pewna (pewien) swojej seksualności, zatem przytoczę Twoje wcześniejsze posty: "...Ostatnio otrzymałam serię dowcipów o Kaczyńskich..." "...Pewnikiem za sprawą wyznania mego, żem proptysiowa jest...:" Jantar napisała: No to powiedz mi, Złociutki, jakiego rodzaju jest "mężczyzna" :P" Oczywiście, mężczyzna jest rodzaju męskiego :), ale cóż z tego wynika w tym konkretnym przypadku? PS. Markacykiem może mnie nazywać tylko Ryskago :P
|
|
Malachit: chcialem zignorowac Twoj kolejny chybiony argument, lecz sie rozmyslilem. W chrzescijanstwie odpowiedzialnosc jest indywidualna. tzn. kazdy sam odpowiada za wlasne winy. I nie ma tutaj mowy o pociaganiu do odpowiedzialnosci dzieci i wnuków za winy ich przodkow. Chrzescijanstwo i judaizm łączy tylko Pismo Święte i tez tylko stara jego cześć. Poza tym to są dwa odmienne systemy religine, które różnią się bardzo. Tym samym zakonczylem swoj udział w niniejszej dyskusji. Dziekuje bardzo
|
|
sledczy pisalem na gg do ciebie.mam hl2 i bt2 jesli chcesz
|
|
Tiger masz całkowitą rację że kątomierz pisze się przez Ą nie ON. Ale zauważ iż kobiety meżczyznom przykładają dwie miary koniomierz (wielkość) lub kontomierz (kasa) więc błędu nie było :).
|
|
['] On grał w "Gniewko"??? ______________________-
|
|
bo to że Ratusz będzie nocą oświetlony to chyba jasne prawda ?!, czy może dopiero jakiejś "mądrej" głowie na stołku pomysł poddałem ?. Nieważne. Ratusz też powinien być jasny nocą.
|
|
Zgadzam się z Miśkiem, nikt nie pisze takich arttykułów nie mając dobrych podstaw do tego. Wg mnie wszystko jest ok i wcale nie zdziwiło mnie to, co się stało.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |