poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Miller osiągnął dno!

[*]

pokój jego duszy

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Miller osiągnął dno!

[*]

Patrze że chyba nadchodzi zima ogladajac dzis telewizje zobaczyłem ze w Białymstoku spadł juz śnieg niewiem jak w innych miastach, ale tam jest juz śnieg. Jeżeli spadł juz pierwszy snieg to grozi nam katastrofalna zima ?

apostata

Gdzie można kupic mapę TOPOGRAFICZNĄ miasta Łomży?
Chodzi mi o mapę samego miasta, w dośc czytelnej skali. Nie interesują mnie mapy terenów okolic Łomży.
W księgarniach tych map brakuje. Może ktoś wie gdzie można ją zakupić, a może ktoś taką mapę posiada i chce ją sprzedać?
Z góry dziękuję za odpowiedzi.

[*]

dobra ptysiu idź dzieciaku na podwórko spadł śnieg i lep bałwana
rób co chcesz ale idź z tego forum

[*]

cześć jego pamięci!

W pizdu dzieci będo mieli frajde a kierowcy przechlapane .

Jestem za bardziej humanitarnymi metodami. Czyli mimo wolności wypowiedzi, należy poprosić admina o zablokowanie jego numeru czy czego tam.

[*]

Zuza

„Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)

Tyle razy Ptysiu zwracano tobie uwagę, ze jeśli nie znasz sie na czymś, lub czegoś nie rozumiesz to nie komentuj tego swoimi głupimi i bez sesnsu wypowiedziami, że o stylu i o znajomości zasad pisowni, gramatyki i składni zdania nie wspomnę. Gdzie są twoi nauczyciele od jęz. polskiego. Czyżby im też latało koło d....py wykształcenie mlodych pokoleń - podobno (raczej niedouczonej) przyszłości narodu? Twoje wypowiedzi są bardzo często żenujące, bez sensu i nie na temat. Zabierasz głos w sprawach o których nie masz pojęcia. Poczytaj posty, zastanów się co chcesz napisać i pisz jeśli chcesz, ale konkretnie, na temat i używaj w swoich wypocinach takich znaków jak przecinki i kropki. Jeśli chcesz zabłysnąć jako gwiazda na tym forum, to wiedz jedno, że duże, błyszczące gwiazdy krótko żyją. Zaświecą raz i zginą,. jak meteor.

ptysiu bardzo dużego mozesz nieraz go spotkać na pks-ach takie białe VOLVO FH12 i nie radze nie dotykać go !!!! tym tirem ciebie wywieziemy do lasu ;-)

Zuza

„Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)

Przyznam Tobie rację. Powinniśmy go ignorować, nie zwracać uwagi na jego głupowate i częste bezsensowne wypowiedzi. Może wyciągnie z tego wnioski. Pozdrawiam.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org