poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Miasto brudu, gruzów i uschniętych drzew...

Czarnych skurwieli trzeba palić ! Dobry ksiądz, to taki, który ma "samozapłon"... I tylko taki !

Zbych

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Miasto brudu, gruzów i uschniętych drzew...

Tak to oto chodzi szkoda tylko, że nikt niewie co sie stało. A pogotowie było na bank.

Zdaje mi się, że Bob wrzucając na forum taki temat był wkurzony na starą jak świat zasadę rodem z "Folwarku zwierzęcego", że wszystkie zwierzęta są równe, ale świnie są równiejsze. A kwestia śmiertelnego potrącenia dziecka stanowi jedynie tło do problemu. Czy tak, Bob??

No co spytałęś sie czy niema gdzieś lokalu do wynajęcia a ja Ci napisałęm gdzie jest chyba proste i logiczne nie ?

Może Wy wiecie, w jaki sposób pozbyć się ptysia z forum??? Mam dość jego głupich wywodów, które zazwyczaj nie mają kompletnie nic wspólnego z danym tematem. Ogłaszam konkurs! Najlepsze trzy pomysły (w miarę możliwe do realizacji) nagrodzę spotkaniem ze mną (tak, nie przewidziałeś się, to niepowtarzalna okazja!), możliwością konwersacji i oczywiście piwem (ile dacie radę, tyle pijcie - ja stawiam). Wio!

Zbych

Owszem, mam!

powaznie to musialo wygladac jak milicja gonila tego pijanego z malucha po krzaczorach.

Nasza

To poprostu Janosik [*]

[*]

I co to dużo jest ??? bo moim zdaniem to grosze z porównaniem z tym jakie przekręty porobili w Łomży nawet z to szoso zambrowsko a nie mówiąc o tych rondkach to poprostu wyzucenie piniedzy w gówno a oświetlenie zabytku bardziej by sie przydało to ciekawe np takie stawiski stać na oświetlenie kościoła który jest zbytkiem a lomzy nie stać ? bujda !! a co to tych fachowców to nic nie mam powiedziałem to przypadkiem bo tam najbliżej jest :) czepiajcie sie magistratu a nie mnie ok ?

Zbych

na czele maszu juz widze MrS niosącego teczową flage a my zaraz za nim aby znowu nie rozmysłil sie i udawał homofoba jak to czyni na codzień.
Do boju towarzyszki do boju.

Zbych

Oby taki matoł jeden z drugim zapracowali własnymi rękami na swoje samochody a potem ktoś im porysował !!. Czuliby wtedy bluesa.

Pod Koniec II Klasy Gimnazjum zmądrzeje nauczy się pisać chociarz w 51% i dojdzie do wniosku tak jak ja że nie warto być takim gówniarzem ... dajcie mu czas ;-) chyba każdy woli śLeDcZeGo niż Bartez90 hehe jak to kiedyś miałem i fazowe rzeczy pisałem <lol> nawet nie wiedziałem że takie coś pisałem np o tym lotnisku ... to miałem z tego polewy... on tez bedzie miał polewy jak za pół roku albo za rok poczyta swoje tematy,posty =D

Zbych

A ciekaw jestem, ilu z forumowiczów zdaje sobie sprawę, że schabowy nie tylko nie jest polskim wymysłem (to akurat pewnie wie sporo ludzi), ale jeszcze w dwudziestoleciu międzywojennym wcale nie był jakimś szczególnie popularnym daniem. Stał się takowym po II w. św., kiedy schab stał się jedynym, w miarę dostępnym rodzajem mięsa (oprócz mielonego...). Stąd jego popularność. Podobnie rzecz ma się z wigilijnym karpiem (osobiście go nie znoszę!).

...jak już zeskanowałeś to mógłbys pociągnąć OCRem :)

Zbych

"Osobiście nie mam nic przeciwko ruchom kobiet, byleby były rytmiczne."

... a teraz z innej beczki

Ja i moi koledzy jesteśmy gotowi bezinteresownie pomóc wszystkim ładnym lesbijkom w powrocie do normalności poprzez pokazanie jaki może być piękny seks z mężczyzną. Panie proszone są o zgłoszenia najlepiej parami ;-)

PS: "... ja tylko niosę pomoc ..." (seksmisja)

nie wiem dlaczego tyle tu emocji. Homoseksualiści są i będą elementem naszego społecznego życia. Wcale przez to ,że są inny pod względme zainteresowań nie są gorsi od innych. Co bardziej ciekawe, w większości są to ludzie lepiej wykształceni , rozwinięci intelektualnie, ustawieni społecznie i materiałnie od większości przeciętnych ludzi. Te cechy powodują to ,że właściwie można ich spotkac we wszystkic widących dziedzinach naszego życia. Z faktem ,że są inni mniej lub bardzie albo wcale się nie obnoszą ,aczkolwiek w skarajnych sytuacja potrafią sie zorganizowac i bronić skutecznie swoich praw które w sposób niekwestionowany moi drodzy im przysługują. Obraz rozpasanego pedała jest juz dawno zdezaktualizowany i tylko funkcjonuje w fobicznych strachach Mrs i innych mu podobnych. Dzisiejszy homoskesualista to człowiek wykształcony , inteligentny i częstokroc bardziej męski od jego samczych protoplastów typu MrS. Walka MrS i innych tez da się psu na bude a tylko powoduje śmiech i zażenowanie. Społecznośc homoseksualna nie potrzebuje niczyjego przyzwolenia na to jacy są. Oni są tacy jacy sa i o nic nikogo nie zamierzają prosić zwłasza Pana Mrs i im podobnych i słusznie. SAMI WEŻMĄ TO CO IM SIĘ NALEZY PODONIE JAK INNYM WOLNYM LUDZIOM TEGO KRAJU I ŚWIATA.

Zbych

Maciek właśnie dzwoniłem do Pana Henryka Pestki - i niestety odmówił publikacji fragmentów Jego książki na forum. Jakbyś miał jakieś pytania zadzwoń do mnie.

Pozdrawiam

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org