Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Żądamy wyjaśnienia na co konkretnie zostaną przeznaczone środki publiczne (250 000 zł) z kasy miasta na ŁKS |
koksik .. a co ma sie opychac az brzuch rozboli?? taka twoja rada?? na cholere komuś jest dieta?? Zdrowy człwoiek powinien jeść wszystko w odpowiednich ilosciach.. widzisz zacytuje Twoje ostatnie zdanie "jedz mniej a czesciej" to samo powiedzialam tylko innym zdaniem... O wodzie tez wspomniałam więc o co Ci chodzi? bo nierozumiem ??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Żądamy wyjaśnienia na co konkretnie zostaną przeznaczone środki publiczne (250 000 zł) z kasy miasta na ŁKS |
ale co, tzn ze koleś ma miesieczny, nie przyłoży jednak do kasownika i co bedzie płacił mandat??? co to za gapowicz który kupił bilet miesieczny???
|
|
Re: Żądamy wyjaśnienia na co konkretnie zostaną przeznaczone środki publiczne (250 000 zł) z kasy miasta na ŁKS |
co tam bylo o sniadowie bo ogladalem i chyba mi umkło ?
|
|
czyzby po moim skromnym poscie odbyl sie ten marsz?? a jednak nie ma takiej zniaczulicy jak by nie ktorzy sadzili... czekac teraz jak to sie potoczy...
|
|
ja posiadam Lidę ,ten sam skład. Mogę napisać.
|
|
Rózia wcale mądrze napisała.
|
|
rene23 ale tu chodzi tez o to ze Globus to buc kur... chu.... na co dzień lecą rzygać się chce jak tylko gęmbe otworzy a co do płatności to każdy wie swoje znam kilku przedstawicieli co nie mogą sie doprosić a tak na marginesie rene23 może powinieneś się zalogować jako Globus a nie ukrywać sie pod innym nickiem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |