Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Duda kandydatem PiS na Prezydenta w 2020 r., a Morawiecki na premiera w 2019 r. |
dzieki wielkie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Duda kandydatem PiS na Prezydenta w 2020 r., a Morawiecki na premiera w 2019 r. |
Dzięki Legendarny, już się obawiałem że nie będzie gdzie umówić się na kawę.
|
|
Re: Duda kandydatem PiS na Prezydenta w 2020 r., a Morawiecki na premiera w 2019 r. |
e tam , ja bym się sprzeczał ......
|
|
Na Farnej mają dobre jedzonko. Kawy nie piłam, ale znajomi mówią, że dobra. Tu stronka wygooglowana: http://www.nafarnej.pl/
|
|
bo się robią corz bardziej prymitywni i swoje działnaia podporzadkowują atawizmowi erotycznemu. Czyli podstawą związku często bywa tylko podobanie a nei miłość. A ponieważ nie maja pojęcia co to miłośc często mylą ją ze zwykłym podobaniem. Pojawia się pierwszy lepszy tzn ładniejszy osobnik czy osobniczka i już **** swędzi. Pod pojęciem ładniejszy to nie tylko ,że maładna bużke ale dobrze jest zbudowany zbudowana i setki innych atawistycznych cech które decydują o skali naszego popędu seksulanego.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |