Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kolejny mąż stanu |
http://www.youtube.com/watch?v=Tm7BFLHj-3I&feature=player_embedded
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kolejny mąż stanu |
qawqaz - tolerować można coś co nam się nie podoba. Czyli tolerujemy pasożytów, czy tzw pożytecznych idiotów (chociażby tych co się wyżej wypowiadali, a których wypowiedzi nie miałem ochoty czytać) ale nic z tym nie robimy (poza gadaniem), wychodząc z założenia, że nawet gówno ma prawo do istnienia. To jest tolerancja. Pytasz czemu jest problem imigrantów to znaczy, że imigranci są problemem. Jeśli wdepniesz w gówno to co jest przyczyną problemu - to, że szedłeś jak co dzień chodnikiem, czy to, że na chodniku leżało gówno? Zauważ, że z Wietnamczykami nie ma praktycznie problemów (a jest ich więcej niż Czeczenów, są z zupełnie innej kultury, wyglądają zupełnie inaczej niż my). Problemem nie jest odmienność. Problemem jest agresja, pasożytnictwo, lenistwo Czeczenów oraz zły system dający leniuchom kasę kosztem pracowitych ludzi. Jeślibyśmy zaczęli wychwalać owe gówno, jak to ładnie pachnie, jak ładnie prezentuje się na trawniku, jak to mądrze wypowiada się Andy czy inna maruda, jacy to fajni ci Czeczeni - to już byłaby niebezpieczna akceptacja. Nie wiń pracowników socjalnych - to wina systemu a nie ich. Nie powinno byż zasiłków dla pasożytów i tyle. No i nie do końca masz rację, pisząc, że Czeczenów zmusiła sytuacja do przyjazdu do Polski. To tak samo jak Polakó zmusza sytuacja do opuszczania Polski. Względy ekonomiczne. Nic więcej. Emigracja w obawie przed utratą życia dawno już się skończyła. Zauważ, że ci czeczeni, którzy przeżyli wojnę (czuli zagrożenie życia) w Polsce są spokojni. Cwaniakują ci, którzy wojny na oczy nie widzieli. A jeszcze bardziej ci urodzeni w Polsce (bądź , którzy przyjechali tu w młodym wieku). Tak samo jak na zachodzie - rozrabiają dzieci imigrantów. Dziś Czeczenia jest bezpiecznym krajem. Normalni ludzie mogą żyć w spokoju.
|
|
vorarbeiter- jedna baba drugiej babie. A moze jednak nie było tak roziwo? Mielismy juz temat kozaka co to miał filmy i nagrania strazy miejskiej publikowac i ucichło. Teraz mozna się domyslac ze jednak nie miał i winnych tez probował znalexc innych niz siebie........
|
|
![]()
|
|
Wielki szacun w imieniu warszawskiego radnego
|
|
BYLA PIEKNA ALEJA ( z ktorej zostaly resztki) z wyjscia z cmentarza do Polowej ALE DURNIE POSTAWILI BLOK ZMS( zwiazek mlodziezy socjalistycznej) jak znajde zdjecia to wkleje.
|
|
niedawno czytalam artykul ile Polakow urodzilo sie poza granicami kraju-100 tysiecy i bardzo dobrze!!!!!!!!!!!!!!!POLSKA TO PANSTWO FASZYSTOWSKIE I NIE JEST KRAJEM DLA LUDZI MLODYCH I CHCACYCH ZALOZYC RODZINE!!!!!SA TRAKTOWANI JAK SMIECIE ,OSZUSCI a matka z dzieckiem jest traktowana jako konieczne zlo!!!!!!!RZADZACY WIDZA ICH JAKO PRZYSZLYCH NIEWOLNIKOW .Moich dzieci i wnuczat tez tu nie ma!!!!!!!!!!!i nie bedzie!!!!!!!!!!
|
|
Witam! Przed chwilą dzwoniłem do Komendy w Szczecinie i powiedziano mi, że mam się uzbroić w cierpliwość i jeśli MS miałem w zeszłą środę, to wyniki będą znane za jakiś tydzień, dwa tygodnie. Poinformują mnie o wyniku telefonicznie, bądź listownie. Mi też kazali czekać, ale nie wytrzymałem i sam zadzwoniłem (jak widać z marnym skutkiem, więc może poczekać na wiadomość od nich - w końcu się odezwą...) Cóż, poczekam i napiszę jak się wszystko zakończy:) Pozdrawiam i życze powodzenia!!!
|
|
Ach dzieci szkoda was... No ale cóż peja sreja tak każe i koniec.
|
|
Fanka.. czemu wszędzie umieszczasz swoją fotę? w konkursie popularności startujesz czy jak?
|
|
Mrauuu witam Ciebie cieplutko;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |