Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy Agnieszka decyduje się na lobbowanie w sprawie Mariusza, aby dostał ciepłą posadę |
Drogi w Polsce skaczące samochody http://www.youtube.com/watch?v=A2516cAESxo&feature=player_embedded
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy Agnieszka decyduje się na lobbowanie w sprawie Mariusza, aby dostał ciepłą posadę |
Ciebie też wkurzają Komórkowi Didżeje? Ci, którzy słuchają muzyki z telefonów nie używając słuchawek? Są wszędzie! W autobusach, pociągach i na ulicach. Zobacz jak radzi sobie z nimi Pure Evil Crew! http://www.youtube.com/watch?v=z6cTzUuHZjo&feature=player_embedded
|
|
Re: Czy Agnieszka decyduje się na lobbowanie w sprawie Mariusza, aby dostał ciepłą posadę |
C Z E S I O jasne, że nie robią łaski. ale wg mnie warto to docenić :) to ich praca ale jednak ciężka praca. i trzeba się z niektórymi debilami użerać jednak ;)
|
|
adamosxxxx Jak zwykle udziela wypowiedzi na temat swoich chorych wizji świata:):):) Nie dziwcie się :) Jak polak takie i jego obowiązki :)
|
|
spoko ;>
|
|
na farnej restauracja otwarta!!
|
|
no to jak ciebie zbychu stac po 10zl to nie badz PiSdzielec, zamknij buzie i nie rob akcji typu :"nie tankujemy na bp,statoil ". Ty tu wojne gospodarcza robisz!domy w gruzach beda.wiekszosc tankuje u pewnych biznesmenow.statoil to nie jest franczyza w porownaniu do np orlenu kurpia,nie wciskaj ***** kitu.w lomzy 4-5 osob rzadzi rynkiem paliw i zawyza ceny reszta nie bedzie znizac bo po co jak wiecej zarobi
|
|
Do debila ktory zalozyl ten post...nigdy nie bylam rasistka i nie bede...taki sam czlowiek jak ty czy ja...i palancie polak polaka tez zapierdoli... do Vorarbeider...mieszkalam w dzielnicy arabskiej dosc dlugo i nie musi to byc akurat NY zeby sie spotkac z muzulmanami.... polacy narod patalachow debili i rasistow..i dale twierdze idioci FUK THE HATERS!!!!
|
|
ale puste gadki o pieknych i brzydkich kobietach,haha jestem ciekaw jak zachowuja sie w rzeczywistosci co niektorzy piszacy tutaj
|
|
Jedna uwaga. Obraziłaś mnie za moje poglądy. W zasadzie obraziłaś wszystkich polaków. Kto Ci każe tutaj mieszkać? Pośród tych wszystkich, jak to nazwałaś, debili i patałachów? Po drugie, przeczytałaś artykuł? Dla Ciebie to normalne? Nie życzę sobie, żeby ktoś tak ograniczony ubliżał mi nawet mnie nie znając.
|
|
Szukać Żona Autor: qawqaz (82.139.163.---) Data: 17-03-11 22:53 Ja szukać zona, ja mieć posag i mieć hektary i krowy i trzode i Johna Deera też mieć. Ja nie mieć żona a mi się chcieć. Ja mieć dwie hurtownia i czy stacje benzynowa i wiecej jak połowa miasta moja i ja zatrudniać duża ludzia ja szukać żona. Ja miec dacze na wsi i wille w miasto. Mieć konto i duzo piniadza. I mersedesa na pole jezdzic. Kupic ja w tym roku dyskoteka i zaczac chodzić na silownia i ciskac 120 na klate. Jezdzić gulfem dwojka a czasem i trojka. Dziewochy dobre do oporzadku pisac a dziolochy miastowe dzwonic . Nie odwrotnie.Ja być fajny i haroszy malczik. Ja chlop z miasta ale z biznesem ze wsi. Ja miec beemwu na blm i mersedesa na bl. ty jedzic ze mna ty sie nie wstydzic.
|
|
martuchna - to tępa rasistka. Obraża Polaków, że względu na pochodzenie (no, przynajmniej antypolonistka). Na stos tę świnię !!! To typowy przykład buraki, jakich wielu - niestety - w naszym narodzie. Kto pracował za granicą ten wie, że Włosi trzymają się razem, Wietnamczycy też , zresztą każda nacja trzyma się razem, tylko wśród Polaków jest mnóstwo takich nienawistników jak martuchna, maruda, Thomas, nie. dotyczy - tacy ludzie będą lizać dupska Muslimom, Żydom, a własnemu rodakowi nóż w plecy wbiją . I to jest tragedia narodu polskiego.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |