Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Co czeka Polski Kościół? Czy zapłaci za mieszanie się w politykę |
Omania , Ciebie uważam za sympatyczną osóbkę,z którą konie ,krówki kraść można hehe i to biegusiem w czasie biegania :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Co czeka Polski Kościół? Czy zapłaci za mieszanie się w politykę |
Maruda - dziękuję o to chodziło :)
|
|
a no dziękuję serdecznie ... :) a tak po za tym to dzień dobry ha ha ha ... zapomniałem hmmmmmm ...
|
|
Autor: kasia982 (---.xdsl.centertel.pl) Data: 31-10-11 21:12 Brak szacunku do ludzi to masz Ty .. w każdym bądź razie nic ciekawego sobą nie reprezentujesz ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// W twoim przypadu wyjątkowo nie widze potrzeby reprezentowania czego kolwiek :):):) urbi et orbi !
|
|
pyyyyychaaaaaaaaaaa:):):) Omanio :):) A może jeszcze po jednym ?? Zajrzyj do paczuszki od kuriera:):):)
|
|
Autor: belfer ... a ty myślisz że to coś zmieni ????? ja dobrze wiem że każdy pracodawca z taką kasą (czyli z takimi obrotami) ma tam znajomości i to jakie znajomości , he ręka rękę myje więc nasze służby nic tu nie poradzą chyba że jakieś tam zewnętrzne . szkoda mi tych ludzi co tam pracują to znaczy urząd pracy ich tam kieruje . PRZYKRA SPRAWA ...... nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
lepiej wejdź na stronę PKS :) na tych stronach często są nieaktualne dane :)
|
|
Omanio :) Doczekasz się doczekasz zobaczysz :):)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |