niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Skąd Muzyk ma taki majątek?skąd te pieniadze?strasznie sie szybko wzbogaciła?

Maniuszek - no to nie zazdroszczę. właśnie co robić żeby się nie dać wrobić :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Skąd Muzyk ma taki majątek?skąd te pieniadze?strasznie sie szybko wzbogaciła?

kochanego ciała nigdy za dużo hehehe

Re: Skąd Muzyk ma taki majątek?skąd te pieniadze?strasznie sie szybko wzbogaciła?

Kto z was posiada starsze bilety komunikacji miejskiej a szczególnie z Łomży?

ewww Kasiu ja mowilam bez przesady z nadwaga :P

martuchnam -bo chciałabym znać zdanie facetów:)

kasia982 -i to przesaa.... blee

tego się opinia publiczna długo nie dowie.. :)

Ja gdzieś miałem miesięczny z lat 80-tych

Jaki program do tworzenia filmów? YY?????

Willa Patryk 45 za dobę z widokiem na Kasprowy i Giewont wejdz na ich stronę godna polecenia

A proszę bardzo:http://www.google.com/search?q=darmowy+program+do+tworzenia+film%C3%B3w+po+polsku&rls=com.microsoft:pl:IE-SearchBox&ie=UTF-8&oe=UTF-8&sourceid=ie7&rlz=1I7ADSA_pl

Uploaded with ImageShack.us

Jeden bardziej lubi pomidorową, drugi z kolei rosół. Tak samo jest z kobietami.
Kobieta jeśli ma to coś to nie ważne czy jest gruba czy chuda.

Biuro Spraw Wewnętrznych

Wszystko zależy od województwa, zależy gdzie zdawałeś MS ja przykładowo zdawałem w Warszawie bo tam dokumenty złożyłem i tak jak MS miałem w czwartek o godzinie 15 to w poniedziałek przed 9 rano już do mnie zadzwonili żeby mnie na WZ umówić już na następny dzień to jest we wtorek. Ale generalnie teraz wszystko jest na maxa przyspieszone więc wydaje mi się, że Twój wynik już powinien być. Najlepiej będzie jak faktycznie pojutrze zadzwonisz z tym, że teraz dodzwonić się do tych jednostek doboru to graniczy z cudem bo ciągle odkładają telefony :P. Dodam też, że ja po MS cały czwartek siedziałem na telefonie (niestety bez skutku), ponieważ pani psycholog powiedziała mi żeby dzwonić na drugi dzień od rana bo wyniki juz będą.

Powodzenia!
Pozdrawiam
Przmek

nie dotyczy odezwij się na maila
kmkmlomza@interia.pl

Wszystko się zgadza, ale forum nie jest miejscem do rozmów o szczegółach.Jeśli jest problem z telefonem, poproszę więc o numer to ja zadzwonię.

Podobno za piwko i chleb zagrają,

Podaj adres na mojego maila to ci wyślę pocztą.

dotyczy.nie@gmail.com

ja mam jakieś po 99gr czy cuś :P

Trzeba to nagłośnić. Każdy z nas ponosi konsekwencje swoich działań, durnych zachowań a oni jak zwykle nie tykalni nie ważne co zrobią prawo ich nie sięga może wkońcu trzeba to zmienić a przede wszystkim ich stosunek do nas. Traktują nas jak śmieci sami natomiast czują się jak ktoś wyjątkowy, lepszy podchodzący do nas z pogardą to trzeba zmienić bo to oni są dla nas a nie my dla nich. Mam wrażenie że oni są szlachtą a my służbą tak nas wszystkich traktują. Trzeba się poderwać Panowie !!!!

wzrost ludnosci na swiecie???

Napisz na maila marcin@zelos-sport.pl.

zaglady

Sytuacja miala miejsce na przedluzonej ul. Kopernika czyli juz zawadzkiej w dol do skrzyzowania z Sikorskiego...
Kierujacy Golfem byl pierwszy w kolejce i chcac jechac prosto zatrzymal sie przed skrzyzowaniem, tulac sie do lewej strony jezdni, umozliwiajac tym samym wyjazd aut w prawo na sikorskiego...

Schodzilo dlugo, bo Sikorskiego tloczna..

Po dluzszym czasie takiego oczekiwania jakis litosciwy kierowca, jadacy sikorskiego od ronda w dol widzac mega korek na zawadzkiej zatrzymal sie i ustapil pierwszenstwa dla aut z zawadzkiej.. Golf powoli, niedowierzajac szczesciu jaki sie wlasnie do niego usmiechnal wychylal nosek zza uprzejmego zielonego auta... Dobry los chcial ze lewy pas byl pusty, ale szybko nadjechalo inne auto.. byla to czarna Vectra tak dobrze znana naszym lomzynskim kierowcom.. Kierujacy golfem zatrzymal sie, aby nie stanac nagle na drodze naszym bohaterskim strozom prawa, liczyl jednak cicho na to ze i oni dajac przyklad kultury i dobrego drogowego wychowania rowniez zatrzymaja sie przepuszczajac mocno juz zmeczonych czekaniem kierowcow z nieszczesnej zawadzkiej....

Ku zdziwieniu wszystkich Vectra popisowo, mocno zahamowala, po czym musiala troche podjechac bo stanela za daleko aby nawiazac kontakt wzrokowy.. Podjechala wiec na wysokosc golfa, zakomunikowala swiatlami FOLLOW ME i pokierowala go na zawadzka w gore na przystanek, w poblizy skrzyzowania z Ks. anny...

Kierowca zostal ostrzezony ze spowodowal smiertelne niebezpieczenstwo dla Panstwa Polskiego ktore moglo sie skonczyc tragicznie dla wiekszosci naszego pokolenia. Nie skutkowaly tlumaczenia ze kierowca ktory mial pierwszenstwo byl tak uprzejmy ze przepuscil, ze liczyl ze i oni przepuszcza.. Nie

Kara 500 zl i 10 pkt, ktore nie sa wymienialne na zadne nagrody
Stanelo na 200 zl i 6 pkt...

Dziekuje bardzo za taki przyklad dla kierowcow, dziekuje bardzo za wyrozumialosc na drodze, dziekuje za ulatwianie poruszania sie po miescie, zwlaszcza w ten zatloczony okres na naszych drogach.. No ale komu mam dziekowac skoro nasz sluzba wlepia mandat osobie ktora zostala przepuszczona na skrzyzowaniu tak wysokim mandatem

tak naprawdę chciałabym zmontować zwykły filmik z nudów i potrzebny mi jakiś prosty program :)

Skończcie

A nie masz czasem Video coś tam Maker w swoim systemie? Dużo Windowsów go ma... to taki najprostszy sposób.

Prawdopodobnie w tym samym czasie lezala na pasach potracona matka z dzieckiem!

Oni powinni ponosic konsekwencje z wlasnej kieszeni..
Narazie jest tak , ze jezeli nie przyjmiesz mandatu a wygrasz sprawe koszty ponosi komenda a skad komenda ma pieniadze?
Czyli my placimy..
Gdyby policmajster mial placic od siebie by sie zastanawial czy slusznie kieruje sprawe do sądu..

Naszej cierpliwosci juz granica!

Dzisiaj z powodu ustapienia pierwszenstwa wlasnie na skrzyzowaniu zawadzkiej i sikorskiego lomzynski kierowca dostal mandat od naszych "dzielnych" Policmajstrów

Byłam świadkiem zajścia i miałam sposobność rozmawiać i uspakajać chłopca leżącego na ulicy i nie zdawałam sobie sprawy, że policjanci stojący kilkanaście metrów dalej tak sobie zignorowali sprawę. Aż żal, że to zwykli ludzie kierowali ruchem, aby oczyścić drogę dla karetki, a nie służby powołane do tego. Ale na szczęście można na zwykłych ludzi liczyć. Nie bądzmy obojętni, mimo że ONI są.

Trzeba było nie przyjmować mandatu. Za dzień wolny od pracy to i ja mógłbym poświadczyć twoją wersję ;)

jak ktoś ma bilety proszę pisać na maila.
100mph napisz do mnie
jaroslaw.mystkowski@kmkmlomza.pl

Ja od ginekologa wiem, że jeśli ktoś chce poznać płeć dziecka na podstawie 3d/4d to może go spotkać taka sama niespodzianka jak przy zwykłym usg. Poza tym ten obraz jest poprawiany komputerowo i nie wyłapuje pewnych nieprawidłowości, tak jak zwykłe (płaskie) usg. Ciekawy bajer, ale nie w pełni funkcjonalny.

eee tam sraty pierdaty gadacie :)
Wczorajszy dzień był taki piękny że mógłby trwać i trwać :):)

robciu :)
Gdzie go widziałeś ?

Powiedz to polecę po niego :)

antyon, ten zespół co podajesz linka na you tube to jakiś fire water, chyba pomyliłeś z łomżyńska kapelą bluesowo-rockową Holy Water, bo tamci jak patrzę to na pewno nie są z Łomży.

Ostatnio na forum pojawia się coraz więcej tematów o wypadkach samochodowych i innych niebezpiecznych sytuacjach.

Warto przestrzec, że nawet w nocy na pustej drodze może czyhać na nas niebezpieczeństwo:

UWAGA! Film tylko dla widzów pełnoletnich!

Ulica, środek nocy.

Czemu świadkowie nie złożą zawiadomienia o popełnieniu przestępstwa?

Oj Jasiu geniuszu...bez Ciebie to zginiemy;-)

Jak do tej pory byłem zdania, że do policji weryfikacje przechodzą jedynie ludzie wykształceni, zdolni fizycznie i bez zaburzeń psychicznych, ale jak widać to bezmózgich debili nie brakuje nam zarówno w rządzie, sądzie jak i w policji. My chyba też nie jesteśmy lepsi, jako że na ten poczet płacimy podatki (tylko że my nie mamy wyboru), a oni się panoszą. Jak chwasty przeszkadzają w uprawie, to się je wyrywa, krótki temat.

każdy z policjantów posiada specjalistyczne przeszkolenie udzielania pomocy przedmedycznej i jest do tego zobowiązany. Poza tym ciąży na nim szereg innych ściśle określonych zadań i obowiązków na miejscu zadarzenia drogowego. Każdy z nich jest z tego przeszkolony i przygotowany - ma to zakodowane w głowie. Żaden z nich od momentu otrzymania informacji o zadarzeniu nie może biernie oczekiwać w radiowozie na dalszy rozwój wydarzeń , lecz musi aktywnie uczestniczyć w udzieleniu pierwszej pomocy przedmedycznej poszkodowanym, zabezpieczyć miejsce zdarzenia drogowego/ organizacja i nadzorowanie ruchu drogowego , umozłiwienie dojazdu na miejsce zdarzenia słuzbom medycznym i raowniczym/ , zabezpieczenia śladów na miejscu zdarzenia. Jeżeli faktycznie doszło do takiej opisywanej sytuacji to wnien się tym niezwłocznie zająć prokurator oraz Biuro Spraw Wewnętrznych policji. Generelnie zle się dzieje nie tylko na drogach ale widze w słuzbie ruchu drogowego.

na pewno zeznania świadków bardzo pomogą w tej sprawie a najlepsze wyjście to jakby ktoś nagrał komórką całe te zajście, wtedy dowody by były czarno na białym i na pewno ten policjant wyleciałby ze służby i na pewno zaintersowałyby się tym zajściem media.

TO WŁAŚNIE JA ZATRZYMAŁEM SIE I CHCIAŁEM PUS CIC TEGO GOLFA , MYSLAŁEM ŻE POLICJA SIE TEZ ZATRZYMA IROZŁADUJE KOREK Z ZAWADZKIEJ , A AJAK GOLF DOJECHAŁ DO ŚRODKA DROGI TO NASZA DROGÓWKA MU MANDAT.

Gdyby ziemia nie była przeludniona, nie byłoby wojen i głodu, coraz częstszych walk o zwykłą wodę pitną. Więcej ludzi = więcej problemów.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org