niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Dzisiejszy artykuł pokazuje czym zajmowała się między innymi Muzyk pracując w ratuszu

Co znaczy wg Ciebie normalny wygląd ?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Dzisiejszy artykuł pokazuje czym zajmowała się między innymi Muzyk pracując w ratuszu

u kobiet. nie wylewające się zwałdy tłuszczu. u mężczyzn to samo w zasadzie..
miękkie ciało jest świetne.

Re: Dzisiejszy artykuł pokazuje czym zajmowała się między innymi Muzyk pracując w ratuszu

No tak,miekkie mięsko smakuje lepiej od twardego mięsa lub samej słoniny :D

Młoda i już pracuje nono

Temat i dyskusja, która się w nim wywiazała, zostaja oficjalnie nominowane do nagrody Forumowego Debila za Najgłupszy Topic Roku 2011.

Marlen ponadto otrzymuje nagrodę publiczności za wypowiedź:

"taka po 50 to aż miło jak wejdzie na kolanka ..CZUĆ ,że to KOBIETA."

Nie jedna 50 lepiej wygląda od małolaty, przynajmniej wiedzą jak się ubrać.
A nie 160cm 75kg wagi , obcisłe spodnie ledwo do bioder, i toto myśli że jest zaj.....e ubrana.

Porażka.

Sory Marianko-jeśli nie jesteś Andy.dzią .

Ja byłem w tym Hotelu jest spoko :-)

więc masz pole.. hmm.. miejsce na udowodnienie, że jesteś WREDNY STARUSZEK, tym samym mojej teorii.

Marlen nie.. :) nie mam babć i dziadków niestety. może dlatego mam takie mniemanie o osobach takich własnie.

Mraucia , Twoja babcia ?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org