niedziela, 01 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Przykład na klerykalne państwo

...nie zawsze :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Przykład na klerykalne państwo

Bawię się w to pierwszy raz i zacząłem od 8 kolejki. Mam w sumie 48 pkt. Myślę, że to dobry wynik. Gdybym grał od początku to może i byłbym w dzisiątce, ale gdybać to każdy może. :) A karnet to sam sobie kupię.

co niektórzy to nawet pianę mają na pysku. Jak jaki kierowca puknie dzieciaka to zaraz szukają winy kierowcy. Ale tak naprawde baty powini dostać rodzice którzy pierniczą zainteresowanie tym co ich pociechy robią a potem szukają jelenia aby sami mogli się poczuć dobrze.

" Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"

forpol nie wiem jak to bylo, dziecko bylo moich znajomych. n ie bede ich usprawiedliwial ani ksiedza, ale z tego co wiem jechal zbyt szybko i niewazne czy tylko troche za duzo. bylo to zdarzenie na krasce a tam droga jest do dupy a i dzieci pelno bo to oseidle domkow rodzinnych. czy jak byles dzieckiem to rodzice tak strasznie cie pilnowali ? ja mieszkalem w dziecinstwie na bawelnie i nie trzeba bylo chodzic za dzieckiem bo byl spokoj no i aut nie bylo tyle, wiec powinni kierowcy uwazac bardziej a nie dzieci na smyczach prowadzac. ja jak przekrocze 11km to dostane mandat a jak zorro zabil to cisza, aha najprawdopodobnie byl to proboszcz roku, ale nie dam se reki uciac bo mnie to wali swinia, swinia zdechnie.

pozdrawiam

Właśnie ten znak zapytania jest odpowiedzią. Jeśli nie wyobrażasz sobie tego typu imprezy to przyjedź i zobacz.

A nie przypadkiem Poznań?

rudy błazen z druhem

To Dj Hubertus tam zawita :)

Ptysiu, jaki ty naiwny jesteś. To, że księża nie mogą się żenić, nie oznacza, że nie mogą mieć na boku jakiejś baby i dwójki, albo i trójki dzieci. Ja sam znam dwóch, którzy mają na boku rodzinę. Jeden mieszka na wsi, drugi w Łomży. Na czole tego niestety nie mają wypisane, więc takiego nie rozpoznasz.

Gdzie był najlepszy HUBERTUS 2005 ??????

TROCHE ICH BYŁO W TYM ROKU :P

-.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)

Przy nauczycielu? Nigdy.... kiedys jeden spróbował, to tak dostał przez plecy "liniałem", że był spokój na długo. Nauczyciele nie bali się wymagać dobrego zachowania. Nauczyciele nie musieli bać się sądów i pomówień, jeśli tylko trzymali mores i nie byli sadystami.

KARINO :P:P

100%

W KJ "KARINO" było najlepiej.

markac: wal do Poznania...

bagrmosen

czy ktoś z was miał może doczynienia z lekarzami rehabilitacji w caritasie na rybakach szczególnie z panią dr Eliasz co o niej myślicie a zwłaszcza o jej diagnozowaniu dzieci

free i ptysiu91 wypraszam sobie takie wypowiedzi, jak widac niereprezentujecie swoja osoba jakiego kolwiek intelektu i do html itp. tez wam daleko

Zbych

Też popieram. Wszystkie zakusy białostockich urzędników mają na celu pozbawienie Łomży statusu miasta niezależnego od B-stoku. Podzielam obawę pracowników o ich miejsca pracy oraz sprzęt. A odnośnie reorganizacji służby zdrowia to już kilku było. Po ich innowacjach strach chorować. Ja tam to normalnie bym go uspał i tyle. Hibernacja dobrze by mu zrobiła !! A jak nie pomoże to wysłać go do Łodzi, już tam podległy mu resort będzie wiedział, co mu zaaplikować !

ksiądz jak ksiądz zawinił ? musi ponieść kare i nic go niezwolni

To chyba nie reklama. Genia wyraźnie napisała, że jej chłopak miał po makaronie sracz*ę jeszcze przy stoliku, a ona po tej pizzy będzie miała dopiero z rana !! I dlatego zapewne jest w szoku !

hmmm
szukasz osób czy transportu, bo to zasadnicza różnica.
Sam sie ostro zastanawiam.
napisz o co konkretnie Ci chodzi

Co on myśli że jest w sutannie to juz mu umorzą sprawe to normalny człowiek też go za kraty !!

Zbych

Ptysiu, jak ty potrafisz szybko zmienić zdanie. Pewnie jednak szukasz dojścia do seminarium duchownego.

Ja najprawdopodobniej bede mial miejsce do wrocka dla 2 osob do jutra sie powinno wyjscnic

Pamiętaj, że w wyścigu do jej łóżka zwyciężą ci, którzy najlepiej ją rozumieją. Albo tylko tak udają.

Rozwiąż poniższy testa a będziesz wiedział, czy jeteś prawdziwym mężczyzną:

1. Nieprawdopodobnie atrakcyjna dziewczyna przygląda ci się w barze. A ty?
A Podchodzę i zaczynam rozmowę.
B Czekam, aż sama podejdzie.
C Oglądam się, czy nie patrzy na zegar nad moją głową.

2. Podajecie sobie ręce, a ona czeka, aż ty pierwszy zwolnisz uścisk. Co to znaczy?
A. Drży z podniecenia.
B Stara się być uprzejma.
C Jest onieśmielona.

3. Kobieta zdejmuje nitkę z twojego garnituru. Co to oznacza?
A. Uważa, że jestem niechlujny.
B Ma obsesję na punkcie czystości.
C Chciałaby, żeby to był jej włos.

4. Twoja dziewczyna proponuje wypad do miasta po pracy. Twoja reakcja?
A "Nie mogę, jestem cholernie zmęczony".
B "Jasne! Skoro masz ochotę, idziemy."
C "Super. Może pójdziemy do tego nowego pubu?"

5. Kiedy ona pyta: "Jak ci minął dzień?", jakiej odpowiedzi się spodziewa?
A "W porządku. A tobie?"
B "Muszę ci koniecznie opowiedzieć, co się zdarzyło!"
C "Po staremu".

6. Jedziecie razem samochodem i ona patrzy w milczeniu przez okno. Co myślisz?
A. "Niedobrze, chyba przejrzała moją skrzynkę mailową".
B "Nareszcie nie poucza mnie, jak mam jeździć".
C "Co ona taka milcząca? Musi być zmęczona".

7. W restauracji ona się waha pomiędzy sałatką z kalmarów a stekiem. Co robisz?
A Mówię jej, co ja bym zamówił.
B Zamawiam oba dania.
C. Poganiam.

Punktacja:

1. A = 3 pkt B = 2 pkt C = 1 pkt
2. A = 1 pkt B = 3 pkt C = 2 pkt
3. A = 2 pkt B = 1 pkt C = 3 pkt
4. A = 1 pkt B = 2 pkt C = 3 pkt
5. A = 2 pkt B = 3 pkt C = 1 pkt
6. A = 3 pkt B = 1 pkt C = 2 pkt
7. A = 2 pkt B = 3 pkt C = 1 pkt

Więcej na te temat i punktacja link poniżej:

http://facet.interia.pl/news?inf=684784

Jeżeli test wypadł Tobie negatywnie, musisz podszkolić się, jeżeli nie masz ochoty na naukę, możesz oddać jajka na skup, członka do Partii. Może być PiS. Torbę dla dziada, żyby ktoś miał z niej pożytek.

apostata

BES SĘSU... wogle to jak mogło do atkiej sprawy dojść? Pszeciesz wystarczyło zapytać ksiendza jak to fszystko sie stało i jusz.Pszeciesz ksionc jest słógo borzym i od niego usłyszymy prawde,cało prawde i tylko prawde i poco f to mieszać jakieś prokóratóry?

Felix rozwiązałem ale wyniku niepodam :):):)

znowuż cosik uciekło: "Statystycznie jednak kierowca należy do grupy, której się to rzadziej zdarza niźli małolatom-miszczom szos"

przytaczając dane statystyczne mówiłem oczywiście w tym konkretnym przypadku o kierowcy-księdzu.
p.

porsche dla ubogich:)

15, ale jestem zonaty, więc pytanie 1 odpada. A pytania są na tyle tendencyjne, że można przewidziec poprawną odpowiedź, czyż to nie słodkie? Ale pomysł jest OK, popieram maćka, potrzebna jest nam taka pierdółka, mimo, a może zwłaszcza, w IV Rzeczypospolitej.

Na allego próbówki :P

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org