Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jurgiel, Kołakowski i inni podlascy posłowie wskazali Chrzanowskiego a ci z Torunia i innych metropolii kościelnych Muzyk. |
a jakie torebki są poszukiwane? ;) Mam sporo, mogę pokazać.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jurgiel, Kołakowski i inni podlascy posłowie wskazali Chrzanowskiego a ci z Torunia i innych metropolii kościelnych Muzyk. |
wiec własnie chyba to logiczne policja w nocy niue powinna być widoczna bo widzą ją złodzieje.A odnośnie statystyk to nie ja mam udowodnic ,że jest inaczej .Niech policja pokaze statystyki i zobaczymy bo jak na razie na stronie lokalnej policji nie uświadczych żadnych konkretnych informacji na stanie bezpieczeństwa na terenia miasta , powiadu , ulicach i drogach. rudy błazen z druhem
|
|
Re: Jurgiel, Kołakowski i inni podlascy posłowie wskazali Chrzanowskiego a ci z Torunia i innych metropolii kościelnych Muzyk. |
Dali, wiem co piszę, uwierz ;) Marlen, wyobraź sobie, że ludzie używają internetu do innych czynności niż ściąganie filmów, które zresztą można oglądać dziś on line, czy siedzenie cały dzień na tym forum i zakładanie idiotycznych tematów. Szybki internet jest mi potrzebny do wykorzystywania w pracy jaką wykonuję.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |