Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Mariusz Chrzanowski- co będzie robił po przegranych wyborach ? Czy wróci na PWSIP ? czy zajmie się np. biznesem ? |
Co do twojego pytania to nie możesz mieć żadnej kartki długopisu żadnych notatek kalkulatoró nic. Obok ciebie będzie leżała jedynie instrukcja i dowód osobisty. A klientka która była u mnie co nas miała pilnować to była chwile i poszła nie było jej przez poltorej godziny. Zadania matematyczne latwo policzyc w pamieci. Obrazki są dość podchwytliwe. NP. w jednym masz gdzieś w rogu znak zakaz zatrzymywania się a na nastepnym zakaz wjazdu i łatwo się zgubić. Najwieksza masakrą są te koncowe sześciany. Pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Mariusz Chrzanowski- co będzie robił po przegranych wyborach ? Czy wróci na PWSIP ? czy zajmie się np. biznesem ? |
ja się jeszcze nie spotkałam z czymś złym z ich strony, gorsi są byle jak ubrani menele którzy zaczepiają i pytają czy mam zapalić itp itd...nie rozumieją, że nie palę...a ci w dresach to poprostu słuchają pewnego rodzaju muzyki i stąd między innymi ten obiór..z resztą jest bardzo wygodny - sama lubię ten styl :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |