sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
w Łomży przydałby się porządny gspodarz a nie taki Mariusz Chrzanowski !

tu co naprawa agd na prusa przy spożywczym

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: w Łomży przydałby się porządny gspodarz a nie taki Mariusz Chrzanowski !

A ktorny to.Wczym gral i jakiej roli?

Wiecie może jak nazywa się ten sklep firmowy przy centrum 4 plus??
Ten z róznymi rzeczami z nike, adidas, puma itp.

Kształtowanie młodego człowieka w dzisiejszych czasach jest bardzo trudne ponieważ telewizja internet gry różnego rodzaju a taki młody człowiek chce spróbować wszystkiego.Na wszystko więc można pozwolić spokojnie kontrolować, zwracać uwagę z kim się zadaje i dużo rozmawiać a przez rozmowę człowiek jest bardziej otwarty.Szczera rozmowa spokojna jest lekarstwem, i wiemy co się na co dzień dzieje z naszym dzieckiem bo on się nie zamyka w sobie tylko powie nam o wszystkim.Więc radzę rozmawiać ze swoimi dziećmi jak najwięcej od najmłodszych lat

My tego psiaka też znależliśmy na fortach , ktos go najzwyczajniej w swiecie tam wywiozl. Weteryniarz określil ze to 2u msc szczeniaczek. Wzieliśmy go pod swoj dach. Był u nas ponad 1 msc. Znależliśmy dla niego Pana, ktory okazał sie wielką świnia< Pies trafiając do nowego właścieciela został zabezpieczony szczepieniami, dostał nawet wyprawke, karmy, smycz, gryzaki itp>!! Piesek trafil do niego na poczatku tygodnia. Siostra weszla przypadkowo na ten post, po kilku minutach życzliwy Pan zadzwonil do nas do domu dzwonikiem, oznajmić nas że nasz szczeniaczek wymsknął sie z domu i jest na sasiedniej ul. Miał charakterystyczna obroże. Okazało się ze to nasz Fort. Siostra odrazu pojechała i zabrała go do domu, a ja sobie pozwolilam zadzwonic do Pana ktory wziął od nas pieska, tłumaczył sie tym że musiał go wywalić bo za duzo mu siusiał i kupę robił....

"ja też" dziekuję Ci za ten post!

Pozdrawiam.

A co ma się dziać? Homoseksualiści byli, są i będą. A że akurat osoba publiczna ma ten.. problem..cóż, bywa.

Pilne! :)

A może "Nic nie może wiecznie trwać" Anny Jantar? :)) Nie no żart.

"100 lat" straciło na aktualności i jest problem... ale życzę takiego problemu wszystkim wnuczkom z ich babciami i dziadkami :)

perspektywa lux popieram...cegła czasami zacieka na mazowieckiej...i co z tego że cegła...

Zenit ale nie zauważyłeś ze dziś bardzo takie osoby uważają? Że są na tzw topie... panuje jakaś taka dziwaczna tolerancja... Dzisiaj górą są np jakiś Madox, Michał Ptak, Piróg itp itd... Mnie trochę zaczynają już drażnić ci "zniewieścieli panowie"...co się dzieje, gdzie prawdziwi, normalni faceci...czy już mija na nich moda..?:)

siwysiwy wpisz w google to się dowiesz który to :)

ponawiam

Michał Ptak ;D

W wywiadzie dla Marketing & More wyznał, że gardzi środowiskiem gejowskim, a nawet ludźmi z którymi uprawia seks. Tak jak ostatnio wyznał nie pamięta imion swoich kochanków i gardzi ludźmi, których "rucha".

Jacyków: "Nienawidzę pedałów! Tylko ich rucham!"

http://www.pudelek.pl/artykul/10391/jacykow_nienawidze_pedalow_tylko_ich_rucham/

Autor: codd (---.elomza.pl)
Data: 27-10-11 14:38
Autor: Anoni.m (---.internetdsl.tpnet.pl)
Data: 27-10-11 14:40

hehehe żaden z was nie ma racji haha

ale spoko nie czuje urazy wobec was .. :) bo znam się na żartach

w kauflandzie przy kasie

i tak teraz ludzie niewiedzą na kogo głosować ale paliwo nidługo
będzie po 6 zł-dobrze że idzie zima bo mam dwa konie i sanie
jeszcze nas wyrolują

Spoko koleś :)

NiEGaz0wany
Może uznasz to za dziwne, ale MS się aż tak bardzo nie martwię. To kwestia szczęścia. Poza tym tak jak mówisz trzeba się opatrzeć z tymi figurami. Myślę, że jak już mi wyznaczą konkretny termin MS to przejdę się do psychologa, bo z tą osobowością można sobie nieźle namieszać. Na pewno będzie mieć dostęp do różnych przykładowych testów a poza tym masa jest też tego w Internecie. Trzeba się tym pobawić trochę. Najgorsze jest to, że nie można się tego nauczyć, bo po którymś tam pytaniu z rzędu człowiek zaczyna odpowiadać bezmyślnie. Jeśli chodzi o rozmowę z psychologiem to widziałam gdzieś na Internecie jakieś materiały o mowie niewerbalnej. Ale tego też nauczyć się nie da. Można, co najwyżej próbować.
Zastanawiają mnie jeszcze te zadania na czas. I jeszcze sam wygląd egzaminu. Czy można sobie notatki robić, czy ktoś ci stoi nad głową itp. Pisałeś, że zadania matematyczne są proste, więc podejrzewam, że bez kalkulatora się obejdzie.
Moje obawy głównie dotyczyły samej czystej teorii. Wypadałoby to zdać na maxa. Przecież od tego wiele zależy. A z tego, co przeglądałam „opracowane” odpowiedzi to nie są jakoś specjalnie dokładnie zrobione. Tylko trochę ocierają się o dane zagadnienie.
Co do Twojego pytania to wydaje mi się, ze przeważnie na samym końcu chcąc „podsumować” wszystko na egzaminach pytają „czy coś jeszcze”. Nie ma, co analizować, no chyba, że masz w planach wrócić tam ponownie ;) Ale mam dziwne przeczucie, że będzie dobrze. Potrzebują ludzi to nie powinni wybrzydzać ;)

hahahahahahahaahahahahahaha :D:D

Dresiarz to stan umysły, nie sposób noszenia się.

P.s. Andy C niszczysz nie po raz pierwszy :)

Olimpiada w przyszłym roku, a wioska olimpijska będzie w Łomży przecież. Stąd tyle dresów na mieście. Dużo sportowców, to się chwali. Młodzież teraz woli aktywny tryb życia, a nie tylko przed komputerem, czy telewizorem.

Łomża się rozwija. Widać to na każdym kroku, chociażby zachodnie marki ubrań się pojawiły - widziałem ostatnio np takie marki: "HWDP", "JP 100%", "Firma", czy "Krzywo". A nie tylko te niemodne już "Adidas", czy "Nike".

Wkurza mnie już te ciągłe narzekanie. Jak młodzież siedzi przed komputerami to źle, jak zakłada dresy i aktywnie spędza czas to też źle. Ja już Was nie rozumiem...

Green zauważyłem, że są na topie, ale głównie dlatego, że w tym całym śmierdzącym showbiznesie wyznają zasadę: " nie ważne jak mówią, ważne żeby w ogóle mówili". Wiele sławnych osób dogaduje się ze sobą i udają parę np, ważne, aby był rozgłos, aby pisali o nich w gazetach mówili w TV. Myślisz, że dlaczego dziś tyle sławnych osób wyznaje, że są homoseksualistami? Dla mnie również nie jest i nie będzie to normalne, nie akceptuję tego i nie interesuje mnie to, że ktoś nazwie mnie nietolerancyjnym. Jednak ani Ty, ani ja nie mamy na to wpływu.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org