Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Z czego prezydent musi tłumaczyć się CBŚ i prokuraturze? |
Mrs weź ptysia na wycieczkę do stolicy wygadacie się za wszystkie czasy :))
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Z czego prezydent musi tłumaczyć się CBŚ i prokuraturze? |
Elou! jak tam, gotowi na kolejny spot? Władza przemówiła, decyzję podjęła, chór pochlebców przytaknął, ale kto na tym zarobił ?
|
|
Mam pytanie do wszystkich kibiców: ] robię flagę łks-u na jutro i się pytam jakmam zrobić,bo mam 3 flagi,te ze słupów. i niewiem jak je zrobi(to znaczy jak mam je uszyć,żeby było najlepiej) PROSZĘ O SZYBKIE ODPOWIEDZI.PLISSS
|
|
NIe pisz tak bo tylko go zachecasz :(
|
|
jak tam bateravy??? buraczycie troche czy nic???
|
|
gratulacje, z tego co wszyscy mówią to najlepiej zdawać po godzinie 16, sam zdawałem po południu i nie miałem z tym zadnego problemu. Mam 5 kategorii i wszystkie zdawałem za pierwszym razem.
|
|
Bo, k****, nie.
|
|
Ja stawiam na 4:0 dla ŁKS-u
|
|
a ja mam jedno i mi wystarczy :) może na następny sezon zrobie z kolegami tako flage na płot :) " Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"
|
|
Kłodzko!!!!Odwiedzcie strone www.dawneklodzko.info.pl
|
|
Kaziu - na latawca już dawno za późno - poleciał i odciął nitkę..... Zresztą dlatego pojawiłam się na 4lomza, bo musiałam spojrzeć w innym kierunku. Wracając zaś do tematu głównego to bezsenność nocna już mi nie przeszkadza - myśleć można o każdej porze dnia i w każdej sytuacji. Nie da sie przed tym uciec. Sny też mają jakąś treść i ja niestety pamiętam po przebudzeniu. Lepszą ucieczką niż sen jest książka. Ptysiu, kakakałko mi w niczym nie pomaga.
|
|
Bo spełniała ;D, ale nikt nie miał czasu usunąć obrazka :P
|
|
MI TESZ KEDYŚ NIE SPSZEDAWALI ALE JUSZ DOROSLEM I NORMLANIE MI SPSZEDAWAJA. patrze ze Ptysiowi w to graj ze w koncu na forum pojawil sie ktos 'nizej' a Ptysiu moze w koncu tez se po kims jechac. czyzby koniec ery Ptysia? uczciwość i prawda to najważniejsza rzecz
|
|
w związku z niebagatelną ilością wypadków,moim skromnym zdaniem badania psychologiczne to raz.Dwa- to coś w stylu elementu szokowego w trakcie trwania kursu.Wiesz marta50 o co mi chodziło z tą wyobraźnią?już tłumaczę: jest pełno nieodpowiedzialnych kierowców bez wyobraźni,zwykle to ludzie w przedziale 18-21.Wg.mnie na kursach powinni robić coś w stylu crash testów z udziałem kursantów.Wsadzić go w samochód i zasymulowować zderzenie pojazdów przy odpowiedniej prędkości.Może gdyby każdy poczuł jak to jest,kiedy ktoś uderza w ciebie lub ty uderzasz w kogoś,co przy tym się dzieje i jakie są później konsekwencje oprócz zniegcionych blach,to istnieje pewne prawdopodobieństwo,że tacy delikwenci ruszyli trochę główkami,zwolnili pedał gazu i obserwowali co się na drodze dzieje. a co do ośrodków szkolenia- to nie ma takiego,co to by wszystkim pasował,każdy ma swoje zdanie:-]
|
|
Zginęła, bo facet miał kompleksy i niskie poczucie własnej wartości... Gdyby lubił siebie, lubiłby również swą żonę, zarówno umalowaną jak i nie, wręcz cieszyłby się widząc ją przed lustrem ze szminką w dłoni, że jej się wogóle jeszcze chce coś ze sobą zrobić, bo to znaczy, że jej zależy..:)
|
|
no ***** ja chociarz mniej błędów robie a co najważniejsze to nie pisze postów żeby nabijać sobie w licznik a co ja będe gadać jeśli ktośczytał ptysia to wie oczym mowa . ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Ale basen mamy :)
|
|
Wszystkie dane wziąłem ze strony link poniżej: http://www.bankier.pl/inwestowanie/spolki/PEPEES/ludzie.html Zgadza się grupa działa od 2001 r, tylko danych grupy nie wpisywałem. Nie pieprz mnie, że tam nie pracujesz, byle laik nie wiedziałby co to za dział WP-100. Czy przed 2001 rokiem nazwa tego zakładu nie brzmiała "PEPEES" S.A. Czyli jest w nazwie spólka.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Czy wieszanie afiszy reklamowych kandydatów w wyborach samorządowych na przystankach autobusowych nie narusza przypadkiem § 8.pkt 3 UCHWAŁY NR 413/LXIV/06 Rady Miasta z dnia: z dnia 26 kwietnia 2006 r. w sprawie: w sprawie regulaminu utrzymania czystości i porządku na terenie miasta Łomża , który mówi, że : "Na terenie miasta, mając na uwadze zasady utrzymania czystości i porządku, zabrania się:Umieszczania afiszy, reklam, nekrologów, ogłoszeń itp. w miejscach do tego nie wyznaczonych."
|
|
bo to Polska... :]
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |