Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Piękne, nieprawdaż? |
Peter zgadzam sie z Tobą !!!!!!!!! (........)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Piękne, nieprawdaż? |
No i co KiLeR, łyso Ci teraz? ;D (........)
|
|
Dzieki za informacje, ale ja chcialbym obejrzec mostki cieplne w swoim mieszkaniu, a nie piekno przyrody.
|
|
190. nar
|
|
180 ;p
|
|
180 ;]
|
|
Peter chodzi o to że auto nie było stuknięte tylko żona! :D
|
|
ja sobie podbijalem tak aukcje nikt m,nie nie zablokowal ale wpadla mi wtedy niezla sumka do kieszeni wiekszosc ludzi tak robi
|
|
ale ten peter nie kumaty
|
|
A potem krzyczą: ratunku, oszókali mnie na allegro !! I powinni kroić każdego, bo sami tak postępujecie. Niech tylko ktury zacznie wrzeszczeć, że go nabrali. Zbierze się kupa cwaniaków i jeden drugiego kroji. Jak ma się piętnaście lat, jak autor postu, to nic mu nie grozi. Masz rację.... skubaj tych starszych naiwniaków !! Jak będą goli to będą robić zakupy w Stokrotce a nie na allegro !!
|
|
168
|
|
18 lat i 172 cm wzrostu :) PS. CBŚ to Centralne Biuro Śledcze a nie centrum biura śledczego
|
|
oj jacy wysocy panowie , a ja mam 180 i na większośś płci przeciwnej patrze z góry , hahaha sprawdzcie swoje miary ;)
|
|
Wiem co to jest cm :)
|
|
Madaj, sofer ic wiele innych osób też ma taki sam internet i co to jest jedna osoba i ma 10 nicków :/
|
|
213,45 cm ... i patrze od dołu (tak lepiej widać) :)) p/s podawajcie bardziej dokładnie, bo przecież z uwagi na wiek - codziennie każdy z Was jeszcze trochę rośnie. Mnie w nocy przybyło 0,25 cm !
|
|
Peter. Mimo, że zrezygnowałeś z prowadzenia dyskusji na temat tego zakładu, to jednak muszę się odnieść co do Twojej wypowiedzi. Ad.1. W tym punkcie masz całkowitą rację. Ad.2. Mając na myśli kadrę rządzącą, Spółki to nie miałem na myśli ogółu umysłowych, ale Zarzą,d, Radę Nadzorczą i wszystkich Dyrektorów, gdzie cała ekipa rządząca za wyjątkiem jednego członka Rady Nadzorczej pochodzi z Lublina. Jaki jest koszt utrzymania takich ludzi (delegacje mieszkania). AD.3. Co do tego punktu to masz rację, ale tylko częściowo, na kampanię ziemniaczaną Dyrekcja Spółki przesuwała swoich etetowych pracowników, tylko niewielką ilość zatrudniając z zewnątrz, co nie miało wielkiego wpływu na ilość zatrudnionych pracowników w Spółce. Poniżej dane o zatrudnieniu od początku prywatyzacji do końca 2004 roku. Zatrudnienie Spółka 2004 - 298 2003 - 263 2002 - 212 2001 - 381 2000 - 811 1999 - 963 1998 - 1084 1997 - 1141 1996 - 1185 Związkowcy, potrafili dopiąć swoich racji, ale za PRL-u, teraz to siedzą jak mysz pod miotłą bojąc się o Swoje stołki. Peter, czy nie jesteś przypadkiem pracownikiem PEPEES S.A.? Pozdrowienia.
|
|
ale trzeba zjeść najpierw winogrono żeby sprawdzić czy są dobre i kupić więcej
|
|
madaj no i w tym jest problem !
|
|
Pod tym linkiem jest ciekawy artykuł Marka Kamińskiego (łomżanin) dot. pracy pogotowia w Polsce i USA. Troche długi, ale warto go przeczytać. http://www.nczas.com/?a=show_article&id=2825
|
|
w ramach sprostowania: zgodzę się że to jest zabawa, ale za poprzednią edycję pierwsza 5 była nagrodzona. w eŁKaeSówkę grałem dla zabawy, w celu sprawdzenia swojego "nosa" przy obstawianiu dokładnych wyników meczy.
|
|
Jestem za wprowadzeniem stanu wyjątkowego w szkołach :) To co się teraz tam wyprawia to przechodzi ludzkie pojęcie! Kiedyś tego nie bylo...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |