Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jadą goście jadą, koło mego sadu - do mnie nie zajadą, bo ja już tu długo nie pomieszkam :))) 600 lat ... |
w Galerii w sklepie z bielizną też tak było na jeden dzień na próbę przyjmują i co dzień inną osobę widać hehe
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jadą goście jadą, koło mego sadu - do mnie nie zajadą, bo ja już tu długo nie pomieszkam :))) 600 lat ... |
Marlen. Jaka inna niby miała być ta sytuacja? I w Libii iw Iraku panował totalitaryzm? Powiedz mi na czym polega różnica.
|
|
Re: Jadą goście jadą, koło mego sadu - do mnie nie zajadą, bo ja już tu długo nie pomieszkam :))) 600 lat ... |
Ja też hi hi
|
|
Von Chrupka ,Ty to omijaj mężatki z mężami obok .
|
|
ok, wierzysz czy nie wierzysz to Twoja sprawa. Niech tworzą spelunarnie. Na szczęście moje dzieci już dorosły i wyjechały z tego miasta. Zresztą, nawet jak przyjeżdżają nie zachodzą tam chociaż mają kilkanaście kroków
|
|
Witam! Potrzebuje ksiazki oraz cwiczen Market Leader - intermediate 3rd ediotion. Sa to podreczniki do jezyka angielskiego. Czy ma ktos moze takowe ksiazki w formacie pdf? Moga byc rowniez normalne podreczniki, a nawet jakies skany. Pozdrawiam i dziekuje za odpowiedzi.
|
|
Marlen, ludzie trzeźwi też zabijają. Patologia zdarza się również w bogatych rodzinach tzw. dobrych domach, nie tylko z powodu alkoholu, ale również nudy. Zabójstwa zdarzały się, zdarzają i zdarzać będą. Ludzie to mają w genach. Jak ktoś będzie chciał wypić to i 100 km przejdzie.
|
|
Akurat. Swoi mieli go dosyć. Jakby go dorwali, skończyłby dokładnie tak jak Kaddafi. Presja ludu też zrobiłaby swoje. Wystarczy tylko wrócić do relacji z powieszenia Hussajna.
|
|
..ja też tak mówiłam a teraz się wstydzę.. mówiłam tak mając 18 lat kiedy se zrobiłam jak skończyłam studia, wyszłam za mąż ..to robię wszystko żeby nikt się nie dopatrzył ani z męża rodziny ani w pracy... u lekarza zawsze mam obciach...:/ patrzy na mnie jak na...hmm...osobę lekkich obyczajów...a przecież ja tak naprawdę jestem bardzo poważną osobą... ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |