Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
CZy grozi Łomży kompromitacja? |
----> MrS Wybierasz się do Wszawy na AudioShow?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: CZy grozi Łomży kompromitacja? |
ehehe nie no forum na 4lomza jest najlepsze. I ma swoj schemat, na podstawie ktorego mozna by napisac niezla prace doktorska :). Zaczyna sie temat - 3 posty na temat - odzywa sie ptys - i hehe wszyscy mowia juz tylko o nim.
|
|
Też dołączam sie zapytania. Trzeba mi zawieźc jedną rzesz do Wawy, ewentualnie Sulejówka i przywieźć z powrotem.
|
|
tak poza tym to ma być flaga machana a nie na płot
|
|
A mnie tylko ew. wyjazd. No i pewnie ptysiu znowu wpadnie...
|
|
ptysiu głąbi zasrany smrodzie se na łbie napisz. kur*wa cioto jedna nie mozesz choć raz zamknąć jadaczki i sie nie odezwać?! a ty to jak juz pisalem z tymi flagami zrob szachownice, tylko ciekawe czy bedziesz mial kij na taką flage, ale postaraj sie, moze cos z tego wyjdzie. ...a na drzewach zamiast liści będą wisieć komuniści...
|
|
Allinko jeśli patrzysz w tym kierunku to wiedz iż wielu ludziom przynosi on ukojenie...
|
|
wiecie,jakiś kij mogę mieć,ale mam tylko 3flagi i niewiem z kąd wziąć 4flagę. jak niezrobie na dzisiejszy mecz to zrobie na następny więc niema się co martwić:):)
|
|
APEL DO PTYSIA: ZAMKNIJ W KOŃCU TEN RYJ !!! ściemka wszystkim
|
|
widać ze tyku jestes jak wiekszosc 'kibicow' , czyli ze slomianym zapalem. jednego dnia piszesz temat "PYTANIE-BARDZO PILNE" a drugiego że moze jednak zrobisz na nastepny mecz :| tak dalej , hehe pozdro i do 13:00 na stadionie ...a na drzewach zamiast liści będą wisieć komuniści...
|
|
Nie wiem jak Wy, ale dla Ptysia trzeba byłoby zarezerwować specjalne miejsce na naszym zaszczytnym cmentarzu :) A czasu coraz mniej, bo Ptyś dalej działa mi, i nie tylko mi, na układ nerwowy, a wszystko ma swoje granice. Co do idei tej akcji, popieram, chociaż uważam, że na świecie, czyli w Łomży są pilniejsze wydatki, na które miasto nie zawsze ma pieniądze, a ludzie mogli by pomóc. Sami wiecie, że robi się coraz zimniej i dla osób bezdomnych i czy biednych nadchodzi trudny okres. Może to w ich stronę należałoby skierować pomoc. ściemka wszystkim
|
|
Nie przejmujcie się i tak niedługo Amerykanie ich zbombardują ;)
|
|
2 liga coraz blizej :)
|
|
Ty chyba sie niczym nie interesujesz tylko głupoty piszesz ! Krzych
|
|
Mądry powiedz gdzie mieszkasz. damy bezdomnym ulotkę, żeby nocowali u mądrusia w Łomży, a nie w Elżbiecinie u wujta. Mądrość Mądrego nie pozwoli nikomu zamarznąć. Grzeje na równi z głupotą. Znowu głąb się popisał.
|
|
Na Rynku Bartek !! Władza przemówiła, decyzję podjęła, chór pochlebców przytaknął, ale kto na tym zarobił ?
|
|
prosze szybkie odpowiedzi z gory dziekuje.
|
|
obecne gimnazja to kolchozy w ktorych uczy sie po kilka set uczniow a w niektorych i tysiecy uczniow wiec raczej trudno zapanowac na taka duzo liczba uczniow za moich czasow w podtsawowoce uczylo sie do 700 uczniow a wszyscy byli wylozeni jak na dloni i nie mozna bylo tak latwo chuliganic.
|
|
No, Ptysiu, noooo............ _____________________---
|
|
Treść jest ukryta
|