wtorek, 03 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kilku działaczy LPR i MW powiązanych luźno z forum na www.4lomza.pl.......

aha zapomnialam o chinskim barze - tez calkiem milo mozna zjesc;)

---
PGG

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kilku działaczy LPR i MW powiązanych luźno z forum na www.4lomza.pl.......

ksebki-nie uraziłeś mnie. A ja nie miałam zamiaru przycinać Tobie. Dla mnie ten temat to słowa,słowa, słowa...
Czepiacie się prezydentów,po co?Łomża mnie nieustannie zadziwia!

Bratniak

bardziej stawiałbym na szybszy przejazd

grover:
wybacz stary, ale niestety tak sie sklada, ze musze byc na wielu kretynskich festynach z powodu mojej pracy. niekiedy krew mnie zalewa gdy widze jak to wszystko sie wali. jesli chodzi o ogladanie telewizji to zgadzam sie z toba w 100%, a poza tym to nie ogladam jej prawie wcale, bo jest to dla mnie strata czasu. wole pojezdzic na rowerze. w lomzy niestety nie ma zbyt wiele rozrywek na poziomie, bo wszystko jest robione po najmniejszej linii oporu. w wiekszosci chodzi o to, zeby zarobic jak najwiecej. wiem z doswiadczenia, ze na ambitne rzeczy chodzi niewiele osob i przewaznie trzeba dokladac do takich imprez. bez sponsorow w tym miescie juz nic nie mozna zrobic, a z nimi tez jest ciezko.
pozdrawiam
dabal

Pewnie że moze być fajnie ale można by zamknąć dla ruchu np całe południe lub inne dzielnice bedzie jeszcze fajniej.

Czy zmieniło się w Atomie coś w zakresie bezpieczeństwa?
Czy mogę tam zajść bez troski, że nie tylko wewnątrz, ale i na zewnątrz nic złego mnie nie spotka (np jakiś rozbuchany młodzian z potrzebą sprawdzenia swojej siły, wytrzymałości na ból i czegoś tam jescze)?

.....a ten kolczyk w nosie na banerze to ma mnie niby zachęcać...??? ....rozumiem .... techno

Pozdrawiam! ...i życzę frekwencji!

A ja z niecierpliwoscia czekam na odpowiedz kolegi Olo. Troche odwagi cywilnej. Nie ukrywaj sie pod pseudo MIki_. Pozdrawiam Cie pod oboma pseudonimami.

°°°°°°°°°°
... evaa ...

Jakbym ja byl prezydentem to bym zlikwidowal parkomaty. Glosujcie na mnie... A powaznie: prezydent powinien byc osoba o nieposzkalowanej opinii, przykladem dla obywateli, jak maja sie zachowywac. Niby dlaczego ma stawac samochod za darmo tam, gdzie ja musialbym placic (tak naprawde maja tam koperty, wiec stanac i tak bym nie mogl, ale obok - owszem). To nie przywilej, na ktory sobie zasluzyl, Krzysztofie, bo konstytucja mowi ze wszyscy sa rowni wobec prawa, takze prawa ustanawianego przez samorzad.

Zbych

No tak tylko że są stacje ogólnopolskie, regionalne i lokalne to zależy od zasięgu, u nas w Łomży też takie mamy i nadaja jedne z mocniejszym sygnałem inne słbaszym to chyba zależy od mocy jaką się dostaje w posiadanie i pewnie urządzeń. Trudno żeby wszystkie stacje mogły się jednoczyć bo inny zasięg jest bab, łomży czy nadziei...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org