Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Chrzanowski mysli ze jest pepkiem swiata. |
w cucholandzie i kladziesz wszystkich na plecy,ja tak zrobilam.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Chrzanowski mysli ze jest pepkiem swiata. |
u chińczyka kupisz pchiiiiiihahahaaaaaaaaa . TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
i kozy Zbychu heheee znów zapomniałeś dodać ..... :) ![]() ![]() . Kasia..
|
|
no to dodaje....... i kozy haha TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
i pieski nakarmić też ,,, hehehee ,, :) [imghttp://www.socialpress.pl/wp-content/uploads/2011/09/platforma-obywatelska-logo-200x150.jpg] ![]() . Kasia..
|
|
Zapomniałem mam jeszcze autograf Robcia, Marudy i Adamosa jak coś sprzedam za nie drogo TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
Autor: wpm (---.dip.t-dialin.net) Data: 18-10-11 21:13 lepiej w domu siedziec,idzie zima i dni beda mrozne,zimno itd.Na wiosne cos mozna poszukac. Co ty oszalałeś ??? Na wiosnę też nie warto po męczącej zimie i siedzeniu w domu chcesz iść do pracy ??? Lepiej na wiosnę posiedzieć na ławce słoneczko te sprawy a do pracy kiedyś się pójdzie nie zając nie ucieknie
|
|
![]() Kasia..
|
|
witam doradcie gdzie można zabrac dziewczyne na pierwsze spotkanie gdzies w Łomży albo okolicy , z góry dziekuje za rozsodne propozycje TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
Nie będzie knajpek i nie będzie niczego!!! Bo co się stało się w innych knajpach ??? No co ??? ![]()
|
|
Robciu jak sprzedaż mój to drugiego ci nie dam !!! Wiesz że u mnie ciężko z pisownią nie będę już się męczył z autografem 3 godziny jak poprzednio Kasia..
|
|
A moze chcesz jej dac jakis prezent? bo wiesz mam trzy tusze do rzes max factora. brazowe, polecam ;) ;) ;)
|
|
Autor: duvall (---.elomza.pl) Data: 18-10-11 23:51 pierwsze spotkanie a Ty mu kolacje doradzasz? ;-D dobre....... No tak Ty tobyś zabrał na rolki albo do piaskownicy .......
|
|
,Pod Grusza' tez super tylko wczesniej trzeba zadzwonic i zarezerwowac stolik.Strzelicie sobie ,Wybora-Export' w nie tuzinkowym towarzystwie i po zawodach.Tylko nie wiem czy od jakiegos czasu nie obowiazuje tam stroj wieczorowy? Statoil czy McDonalds zostawcie sobie na wtedy gdy juSZ nie bedziecie miec pomyslu na extra wypad.Podjezdzajac bryka z nia pod McDrive jakze mozesz ja zachwycic tym ze sie nie wysiada a zer podaja ,bez' okno. Łomza to miasto szerokich mozliwosci!
|
|
jak na pierwsze spotkanie to zaraz nie przesadzaj z rózami i niczym takim, nie angazuj się tak od razu taka mala rada, ladna pogoda to np bona fajne miejsce we 2
|
|
zachowujesz sie jak byla policjantka haha
|
|
przy 30km też można zabic...
|
|
Stawiam Browara mam jednego Konona zabalujemy ![]()
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |