Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy zaufani czy wyrahowanie ?? |
Wykup duży baner na rogu Legionów i Polowej, może zauważy.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy zaufani czy wyrahowanie ?? |
|
|
..no jasne, przecież wiem :)) ze nie ma takiej możliwości tymbardziej że im bliżej wieczora to temp mi się podwyższa...na razie jest 37,5..nie ma mowy o żadnym spacerze...;)
|
|
Witam, oh i ah - wszystko takie wspaniałe! Nie życzę sobie, żeby w przyszłym roku przyjeżdżało do Łomży te bydło, które było w tym (przynajmniej Ci z Poznania). Przyjechali, pobawili się,a potem co? "Co za zjebana wiocha z tej Łomży!" Takie oto wypowiedzi słyszałem. Szczęście, że była to kobieta, bo oprócz opieprzenia nic jej nie groziło. Ale gdyby powiedział to któryś z tych palantów z mega wyczesanymi słuchaweczkami na głowie to twarzyczka byłaby obita. Nigdy więcej tego plebsu w Naszym Mieście!
|
|
@LegendarnyObywatel: Zapytaj, jako pracownik musi ci powiedzieć. Podpowiem, że temperaturę wody termometrem się mierzy.
|
|
Nie, z pomorza :-D Byłem na służbowym "szkoleniu" w zakopcu, wybrałem się z koleżankami z pracy na imprezę, a one mnie podpuściły żebym wyszedł na parkiet się pobawić no i się zaczęło :-D
|
|
to leć i śpij :) Za mnie też się zdrzemnij kawałek :)
|
|
witam. mam zamiar kupic laptopa na raty i nie wiem kompletnie do jakiego sklepu sie udac zeby kupic za rozsadna cene. nie znam sie na komputerach wiec doradztwo fachowe mile widziane. chodzi mi o komputer w garanicach 2500- 3000. z gory dzieki za sensowne odpowiedzi
|
|
Ja zawsze wymieniam w Premio tam za media exper .. A może wiecie gdzie najlepiej kupić opony zimowe używane ??
|
|
69 i co te związki zdziałają ? Mogą jedynie pisać. Kto za dużo krzyczy, jest zwalniany, np. wspomniane w artykule na 4lomza (http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=26782) pan Klepacki (brygadzista) został wysłany na urlop i są pogłoski, że zostanie zwolniony. Van Pur robi porządki i wątpię, żeby ktoś coś tam pozytywnego osiągnął w walce z nimi.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |