Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
EURO-sceptycy zwierają szerewgi !! |
wiem że na rynku są i sprzedawają ale ja tam nie chodze mnie stać chociarz na malboro niżej nie schodze ;-)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: EURO-sceptycy zwierają szerewgi !! |
Zgadza się, wtedy to nazywał się Park Ludowy Fragment Parku Ludowego Zima 1958 r. apostata
|
|
Kobieta jak się maluje, znaczy że jej zależy. Mężczyzna jak się maluje, znaczy że pedał. No chyba że jest jakimś aktorem czy innym Lindą...
|
|
Dla takich jak ty pajaców bilety na mecz powinny być po 30 zł + jedno tyskie gratis. Żeby po meczu było w co odeszczeć te popłuczyny !
|
|
Ptysiu, zelazny most przed 1939 r. to most przy obecnej plaży. Na jego filarach rozmieszczono obecny most. Odległość była jednak mniejsza, wynosiła 500 m. Dopisałem z przodu niepotrzebnie 1.
|
|
Kler trzeba opodatkować jak już ktoś wcześniej wspomniał. Oni żyją jakby w innym świecie. Każemu Polakowi państwo zabiera prawie połowę dochodów. Klerowi nie zabiera nic to mają biedactwa takie dziwne pomysły. Ale to też ludzi wina, po kiego grzyba dawać im tyle na tacę? Byłam ostatnio na ślubie to ludzie setkami sypali. Innych wydatków nie mają albo co...No ale jak WOŚP organizowała zbiórkę to tylko monety brzęczały.
|
|
achas toc teraz sie rozumiemy :) rudy błazen z druhem
|
|
< misiulka^^> cze ty znasz sie cos na photoshopie? < SomeOne`> cze no znam sie na photoshopie < misiulka^^> a moglbys mi powezdiec jak sie uzywa gumki? < SomeOne`> hmmmm < SomeOne`> a uzywalas juz kiedys ? < misiulka^^> nie < SomeOne`> bo wiesz... tego sie nie da tak wytlumaczyc < SomeOne`> musialbym ci to osobiscie pokazac < misiulka^^> aha < misiulka^^> bo mam zdjecie z ktorego musze cos wymazac a nigdy nie robilam tego < SomeOne`> i chcesz to zrobic stosujac gumke ? < misiulka^^> no wlasnie < SomeOne`> a ile masz lat ? < misiulka^^> 16 < SomeOne`> to proponowalbym ci pigulki < misiulka^^> a jest taka opcja? < SomeOne`> tak... ale z gumki tez mozesz skorzystac < misiulka^^> no ja wole gumke bo tak latwiej < SomeOne`> latwiej jak latwiej ale bezpieczniej < misiulka^^> no wez mi pomoz bo musze to zrobic < SomeOne`> jak musisz to chetnie ci pomoge < misiulka^^> dzieki < SomeOne`> ale uzywanie gumki musze ci osobiscie wytlumaczyc < misiulka^^> to przyjdziesz do mnie? < SomeOne`> moze ty do mnie przyjdz < SomeOne`> tylko wez wiecej gumek na wszelki wypadek < misiulka^^> jak mam wziasc? < SomeOne`> normalnie isc np. na esso i kupic < SomeOne`> ja proponuje black jackie z durexa chyba ze wolisz inne < misiulka^^> ty debilu nie chodzi mi o kondony tylko o gumke w photoshopie < SomeOne`> aaaaaaaaaa < SomeOne`> to trzeba bylo od razu < misiulka^^> a spadaj idioto nie nabijaj sie ze mnie < SomeOne`> heh ok juz nie bede
|
|
Zastanówcie się poważnie, skąd biorą się pieniądze na nowe kościoły? Z tacy?- niemożliwe!, daje Watykan?- nieprawdopodobne!, ze składek wiernych?- nie daliby rady!... No więc skąd? A może z budżetu i tej "wielomiliardowej dziury"?. Powiadał mi pewien znany ekonomista, że to było tak: szczególnie za Buzka przelewali na konta mnożących się fundacji kościelnych itp. te miliardy oczywiście bez podatków i opłat, a potem się dzielili "dawcy' z "odbiorcami' pospołu. Dla mnie jest to dość wiarygodne wyjaśnienie i będę o tym przekonany dotąd, aż wreszcie Kościół ujawni swoje wpływy,wydatki i stan kont bankowych tak, jak tego żąda się od nas wszystkich w imię demokracji. Może wtedy dopiero otworzą się niektórym naiwniakom oczy, a świat wreszcie przestanie się z nas śmiać.
|
|
http://ptysiu91.blog.onet.pl/ http://mportal.pl/wizytowka.php?nick=ptysiu91 ktoś zna inne źródła o ptysiu91 :D
|
|
wow ptysio Ty to jestes. Brak mi słów
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |