Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Chrzanowski vs Muzyk |
robciu Cześć Robcio :) Fajne nuty ;) ... & vice versa!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Chrzanowski vs Muzyk |
robciu I ja zmęczona po pracy .Tak zajrzałam co tu się dzieje i idę spać :) Dobranocka :) ... & vice versa!
|
|
alibaba bezsensowny temat. Weź skup się na tym co teraz jest i co teraz kto robi. Może Ci imponuję PO lub Białystok ? Przykładowo osoba mająca 20 lat ,może cpać , pić i wogle to co najgorsze, a w wieku 40 lat być odmienna to co robiła, więc żyj terażniejszością kto jaki jest teraz patrz i tym się kieruj......, bo na Kołakowskiego złego słowa nie można powiedzieć,bo dużo ma zasług dla naszego miasta i oby tak dalej.....,a przeszłość mnie innych osób nie intersuje...
|
|
Czy to już koniec tego forum ? Jeśli fanatycy polityczni okupują forum ogólne, to już nie ma nadziei ....
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
też uważam, że twór pod nazwą straż miejska powinien zostać usunięty, są niepotrzebni ...
|
|
tutu
|
|
to, że usiądą i patrzą jak się wychodzi i obgadują to prawda, a chyba tak nie powinno być pozdarawiam :)
|
|
1. Skrzynia naturalnie manualna (automat nie istnieje) 2. Prędkość maksymalna wersji seryjnej to około 130 km/h 3. Ceny sprawdź w Internecie.
|
|
Nie polecam wam abyście tam przebywali. Miałem kontakt z (kimś) z rodziny co tam przebywał, tylko szpryca i wszystko w DUPIE.
|
|
Więcej koncertów w Łomży !!! :-))) ... & vice versa!
|
|
Autor: NIKO_SPRAWIEDLIWY (---.elomza.pl) Data: 14-10-11 10:57 NA BROWARZE W ŁOMZY, BO TRUDNO JUŻ GO NAZWAĆ "ŁOMŻYŃSKIM", DZIEJĄ SIĘ NIEPOKOJĄCE RZECZY. CHODZI W SUMIE O TO JAK TRAKTUJE SIE KOBIETY KTÓRE PRACUJĄ TAM NAWET KILKADZIESIĄT LAT. ZMIENIONO IM STANOWISKA PRACY, A NASTEPNIE WRĘCZA IM SIE WYPOWIEDZENIA Z PRACY. CZY TO JEST FER??? PANIE KTÓRE W CZASACH KRYZYSU BROWARU Z WŁASNYCH PIENIĘDZY DOKŁADAŁY NA BUTELKI ŻEBY ON PROSPEROWAŁ, TERAZ SĄ WYRZYCANE JAK STARE ŚMIECI NA BRUK!!! UWAŻAM ŻE KTOŚ POWINIEN W KOŃCU SIĘ TYM ZAINTERESOWAĆ I STANĄC PO ICH STRONIE. GDZIE SĄ TERAZ POLITYCY? GDZIE ORGANIZACJE? PRZECIEŻ TO JAWNA DYSKRYMINACJA KOBIET!!!! CO NA TEN TEMAT UWAŻACIE Jeszcze raz powtarzam jak chciały pracować to mogły nie sprzedawać swojego stanowiska pracy. ( akcji )
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |