Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Motyla noga Tadeusza |
Jak zareagował na dymisję Tadeusz. Może użył następujących zwrotów. Psiakostka! * Motyla noga! * Kurza stopa! * Piernik jasny! * Kurczę blade! * Kurtka na wacie! * Do kroćset fur beczek! * Na krowie kopytko! * Kurcze pióro! * Kurczę pieczone! * Kuchnia felek! * Kurza melodia
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Motyla noga Tadeusza |
Strzelam - kurza melodia.
|
|
myślę,że zareagował MUZYKALNIE!!!tzn.śpiewająco
|
|
ŻENUJĄCY JEST POZIOM TEMATÓW I KOMENTARZY ZAKŁADANYCH TU PRZEZ TROLLI I KLAKIERÓW RATUSZOWYCH !
|
|
Im więcej durnych tematów założonych i więcej komentarzy TROLLa i KLAKIERA RATUSZOWEGO, tym bardziej wychodzi na jaw indolencja i upośledzenie umysłowe elektoratu Chrzanowskiego :) TE MATOŁY SWOIMI KOMENTARZAMI ROBIĄ SWOJEMU GURU NIEDŹWIEDZIĄ PRZYSŁUGĘ, Niech piszą dalej, ośmieszają tylko siebie i pryncypała. Autor: Mistrz ciętej riposty vel Autor :mustafa vel , Autor: poznanski vel Autor: norman_x vel Autor: israel vel Autor: Gerard Jerzy vel Autor: Tur vel Autor: ryszardpan vel Autor: Znawca tematu vel Autor: Rupert vel Autor: Odolan vel Autor: mitro1980 vel Autor: marian22 vel Autor: Ronald77 vel Autor: Avene24 ... do tego matoł Autor: Marek M ZERO MERYTORYCZNYCH ARGUMENTÓW, ZERO PRZYTOCZONYCH FAKTÓW , STEK BZDUR I POMÓWIEŃ, STEK INWEKTYW I ARGUMENTÓW AD PERSONAM, oj, Z DALEKA CZUĆ U NICH BÓL DVPY I STRACH PRZED ODERWANIEM OD KORYTA, PASZKWILAMI ATAKUJĄ, NAWET NIE ZDAJĄC SOBIE SPRAWY Z TEGO, ŻE TYM SAMYM SRAJĄ WE WŁASNE PiSowskie GNIAZDO, A CO JEDEN POST, TO CORAZ WIĘKSZY BEŁKOT :))
|
|
Takich matolow to trzeba gonic od koryta. Co to za towarzystwo podworkowe.
|
|
MUZYKALNIE słowami........agnieszka w ratuszu już nie mieszka, o nie, o nie, o nie, o nie..... :)
|
|
a ja myślę że odśpiewał. \" Hymn Polski\"
|
|
Spis działów | Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |
4lomza.pl Regionalny Portal | Copyright © Speed s.c. 2005r - 4too v.1.0 |