ojjj co chcecie, faktycznie droga ewakuacyjna może i pozostawia wiele do życzenia ale ktoś to zatwierdził i chyba nigdy nie było tam dzikiego tłumu (czego tak na marginesie wam życzę)
z plusów:
- dobór muzyczny zacny, podobał mi się zawsze, często bywam w piątki i to chyba jedyne takie miejsce w Łomży, gdzie mogę posłuchać muzyki na żywo. Niestety, po Cześku nic lepszego nie będzie :(
- obsługa super, czasem tylko już o 23:30 zerkają, kiedy ona w końcu sobie pójdzie... :)
- wielki pozytyw za automat z gumami w toalecie (nie wiem czy działa, nie było konieczności sprawdzać)
to teraz o minusach:
- średnia wieku... wolałabym 25-40 niż 17-25 ale co zrobić. Widać pierniki siedzą w domach.
- krótkie godziny otwarcia. Klub do 24?! Słabo. Do klubów chadza się o 21, 22 i jak trzeba wyjść o 24.... to czasem zastanawiam się czy warto w ogóle iść.
- nachalna i zdecydowanie za głośna muzyka hip-hopowa i dresy w inne dni niż piątki.
reasumując klimat jest fajny, lubię tam chodzić ale powinniście też pamiętać, że weekend zaczyna się już od czwartku, nie musicie zapraszać kapel, możecie puszczać muzykę inna niż hip-hop.
powodzenia Wam życzę