Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Poseł Kołakowski na Prezydenta Łomży! |
Zbychu ja jedynie w ramach potrzeb dodaję sobie lub ujmuję lat ale z płcią nie eksperymentuję :) Zawsze jestem kobietą :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Poseł Kołakowski na Prezydenta Łomży! |
lauracrow1 też o tym pomyślałem
|
|
wystarczy polubic nasze konto na FB i bedziecie wiedziec o wszystkim na biezaco, niestety nie stac nas zeby co 2tyg. placic za reklame na 4lomza, tym bardziej ze jak juz wpsomnialem, nie pobieramy zadnych oplat z tytylu wstepu :)
|
|
|
Hej.Mam do obejrzenia nagranie z wesela na DVD. Próbowałam odtworzyć na Windows Media Player lub Power DVD ale odtwarzają się same zdjęcia z muzyką .Wesele było kamerowane ,zdjęcia też były robione ale nie daje się obejrzeć tak normalnie.Nie wiem czemu.Może ktoś podpowie????/
|
|
i tu się mylisz jeżeli lista zostanie już podpisana przez komendanta to jest ona już zamknięta i nie da się jej naruszyć (chyba że ktoś narozrabia np. dostanie mandat to zostanie z niej skreślony i jego miejsce wchodzi kolejny kandydat) a szkółki możesz nie ukończyć jeżeli nie zaliczysz końcowych egzaminów
|
|
Łooo ale super
|
|
Mama moja coś wspominała że w Chojnach zderzył się bus z autobusem. Ale nic nie wiemy więcej :(
|
|
a orientujesz się jak jest ze składkami?oni tą kase oddaja czy przechodzi na nowy fundusz?
|
|
?????????????
|
|
Przechodzi cała kasa na nowy fundusz.
|
|
jestem wolny, 30 lat, kawaler, 180 wzr, szczupły, atrakcyjny, fajny, mieszkam samodzielnie i mam mnóstwo czasu, jak masz ochotę przyjemnie się pobawić to napisz do mnie na maila ze dwa zdania: adameee@tlen.pl jak namówisz to może wyślę zdjęcie ;D (mężatki nie pisać, nie znam sie na waszych "biznesach") jak już pisał kolega :" rewolwer (---.dip.t-dialin.net)" powyżej, wybrałem sobie przyjemność i polecam innym, ale do takiej decyzji trzeba mieć troszkę "ikry". pozdrawiam ;D Adam
|
|
A mążzrzadki nie?? :)
|
|
pudel umie tylko drzeć kasę.
|
|
Na spacerku mogą być niespodzianki tak jak na tym filmiku haha http://www.youtube.com/watch?v=MLnOG85HKMY
|
|
potrzeba Ci koderkow np to http://www.darmoweprogramy.org/826/K-Lite-Codec-Pack-Full
|
|
ami jesteś "wolny, 30 lat, kawaler, 180 wzr, szczupły, atrakcyjny, fajny, " Napisz nam czy te Twoje spostrzeżenia potwierdziła choć jedna kobieta , czy tylko Ty tak o sobie piszesz ??? ;-)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |