Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy Pan Prezes J. Kaczynski wyrzuci zdrajcow z PiS. |
czarny_aniol odezwij sie do mnie tez na email dzasta3@wp.pl
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy Pan Prezes J. Kaczynski wyrzuci zdrajcow z PiS. |
a może domowy Gazelle Freestyle tzn Air Walker..? Czyli to co jest np na skejcie do cwiczeń - a ja mam to do ćwiczeń w domu na sprzedaż :) Pomyśl o tym jak okaże się ze nie znajdujesz czasu na chodzenie na siłownię lub fitnes :)
|
|
Mi się tam podoba ..... nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Każdego dnia jak tylko otworzymy oczy zaczynają się koszty, kawa, herbatka , śniadanko , papierosek itd Jeśli nie będziemy mieć żadnego źródła dochodu to popadniemy w długi, natomiast zarabiając 900 zł tych długów będzie mniej, normalne że nie wystarczy na godne życie ale lepiej to niż nic. W życiu nigdy nic nie wiadomo uwierzcie mi dziś 900 zł jutro 90 000 zł Ważne jest to .....ludzie nie opier..... się Powodzenia życzę :-)
|
|
tak jest potrzebny najlepiej jak by to było w budynku katedry
|
|
Ok odezwę się w sobotę, a gramofon jest Unitry(pomyłka), srebrny deck.
|
|
prof.Sobaniec jak najbardizje godny polecenia, jest ordynatorem kliniki neurologii dziecięcej w DSK w Białymstoku, starszy człowiek ale znakomity specjalista, w ciągu 1 wizyty ogarnął wszystkie niekompetencje łomżyńskich partaczy.
|
|
Tym lepiej, dzięki i czekam z niecierpliwością.
|
|
Hej. Mam pytanie. Czy ktoś wie gdzie można jutro zrobić najlepiej prywatnie prześwietlenie kolana...?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |