Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
AGA I TADEUSZ ciągle w grze |
I tu się możesz zdziwić... Czy należysz do tych naiwnych, którzy uważają, że w takiej sieci można kraść bezkarnie...? To, że czasami nie wyciąga nikt konsekwencji z kradzieży to jest wliczone w straty sklepu... Jednakże oskarżenie prywatne jest czymś innym... coś co dla sieci nie warte jest może zachodu, dla osoby prywatnej... owszem... Dlatego nie warto mimo wszytko okradać sieci, a tym bardziej prywatnych osób.... A ci bywają czasami nieobliczalni...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: AGA I TADEUSZ ciągle w grze |
Ja nie mówie o kradzieży tylko o tym że nie ma co zakładać 3 tematow i każdego podbijać ciagle bo zamiast szukać to spamujesz desperacko ... Rozumiem własność rzecz święta ale po co tyle tego ?
|
|
Wszyscy wiedza ze w Kauflandzie nie ma kamer...
|
|
Ha,ha,ha Temat nie idzie w parze z twoim nickiem,niestety.
|
|
KRAŚĆ TO MILIONY, KOCHAĆ BOGINIE, A DYMAĆ CO SIĘ POD RĘKĘ PODWINIE.
|
|
Dzięki wszystkim za wsparcie. Dzięki Czujnemu oku odzyskałam zarówno "opakowanie" jak i zawartość.
|
|
Teraz Diavolo tez ujdzie.Chociaz kiedys kiedy pizze krecil pewien albanczyk to bylo cos.Nawet ,krawaciaze' zajezdzali jadac na Mazury i mieli takie zdanie ze tak dobra to ciezko spotkac nawet w Wawie.Wiem,bo rozmawialem. A dzis smak podobny,ale ciasto na placek rozciaga sie walkiem.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |