Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Świątynia Opatrzności Bożej |
Podejrzewam, że niejaki Hans Klos należy do tych "łomżyniaków", którzy jeszcze dzisiaj ul. Długą przetłumaczają sobie na Buczka, a Dworną na 22 Lipca (czy jak jej tam było...)... " Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Świątynia Opatrzności Bożej |
bigi2004 masz racje sprawe trza nagłosnić :)
|
|
Zastanawiam się dlaczego w autobusach - a dotyczy to zarówno PKS jak i MZK - porozwieszane sa informacje o zakazie palenia papierosów. Przecież kierowcy kopcą jak lokomotywy, nie zważając na zakazy. Pytanie do - szczególnie - dyrekcji PKS-u. Dlaczego kierowcy mają prawo skazywac pasażerów na wąchanie smrodów nikotynowych podczas np 2,5 godzinnej jazdy do/z Warszawy, Olsztyna. Chociaż dzieje się to i na krótszych, lokalnych trasach. Sam nie palę i popieram zakazy palenia w miejscach publicznych - również w autobusach - ale na Boga - kierowcy dają przykład, ze zakazy te należy miec w d... ie. Przecież dyrekcja PKS-u mogłaby od czasu do czasu przypomnieć kierowcom, że o pasażerów należy dbać, nie podtruwac ich. W końcu pasażerowie są dla PKS-u - jak podatnicy dla Państwa - źródłem dochodów. Przestaniemy podróżowac razem z PKS - to i kierowcy stracą - łącznie z pracą. Panowie dyrektorzy - co Wy na to? A moze dyrekcja jednej instytucji jak i drugiej (PKS i MZK) wypowiedziałaby się na łamach forum.4łomża - czy tak dalej będzie czy nastąpią jakies zmiany na lepsze w zakresie przestrzegania prawa przez kierowców, czy też dalej będzie mieć miejsce totalne zatruwanie pasażerów. z poważaniem stały klient PKS-u i MZK " Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"
|
|
W MPK jest tak samo :)
|
|
tz? Zbych
|
|
jesli to Ty jestes ten Misiek ze Skry to odezwij sie do mnie na kom i dam Ci namiary ale watpie zebyscie mieli juz na niedziele. (numer masz, przypomij se mecz u was - M...)
|
|
a jak myslicie dlaczego piknikowa nazywa sie tak a nie inaczej?! to ze caszami mlyn zarzuci " kto wygra mecz " a piknik odpowie , czy to ze caly stadion zrobi fale , nie znaczy wcale ze na krzeselkach ma byc drugi mlyn. chcesz dopingowac? podoba ci sie? chcesz zrobic jakis "szoł" (:|)? od tego jest mlyn! jescli czujesz ze chcesz sie w takie cos pobawic to zapraszamy! piknik jest piknikiem i to tyle. nie myslcie ze starszym ludziom na krzeselkach bedzie podobalo sie caly czas spiewanie, okrzyki, czy podnoszenie czterech liter by zrobic fale. apostata
|
|
lipeck1 no super to wyglada :)
|
|
Z regulamiu forum: Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą usuwane. Gdzie jest admin?
|
|
Kurczę, jak to jest, że 1 listopada na grobach zapalała mi się średnio co trzecia zapałka? No tak chyba nie powinno być? Może ktoś z dyrekcji Zakładów Przemysłu Zapałczanego wytłumaczy się z tego na forum 4lomza.pl? Kokosz
|
|
http://www.funiaste.net/image.php?image=\2005\listopad\03\Poland_map.jpg apostata
|
|
http://www.funiaste.net/image.php?image=\2005\listopad\03\Poland_map.jpg
|
|
Formatowanie dysku nie oznacza utraty plików.W punkcie napraw znajda i skopiują to co masz najwazniejszego.A na przyszło`sc dobrze zabezpiecz kompa.Pozdrówka!
|
|
Sumo: w wiadrze to ja tylko kilwater na łajbe przynosiłem jak zabrakło. :) espezetami tez nie smierdze. a gosciu mnie wku...ł bo pieprzy głupoty i jedzie na ludzi, którzy zroblili na prawde wiele i dla klubu i dla miasta. Msm tylko nadzieje, że go nie popierasz. A z resztą nieważne. Najważniejsze zebyśmy wszyscy byli zdrowi...
|
|
A czym wykazał się Pędziński? Niby najlepszy kandydat? bo przez lata rektorowania w Jańskim niczym specjalnym się nie wykazał. Tak to jest kiedy lekarz bierze sie za zarzadzanie. Lipski tez niezły cwaniaczek lecz nie mnie to oceniac pozdrawiam
|
|
Ptysiek, wejdź najpierw na stronę główną. Potem dopiero na link http://www.funiaste.net/image.php?image=\2005\listopad\03\Poland_map.jpg. Obrazki są zabezpieczone przed linkowaniem (jest sprawdzany nagłówek HTTP_REFERER), stąd taki obrazek a nie inny ;] Kombinować ludzie, kombinować... Zbych
|
|
oprawe organizuje jak wiadomo "pewna grupa", jakby kazdy, komu sie zechce kupil race i odpalal kiedy mu sie podoba, nie byloby tego efektu. panowalby chaos. skontaktuj sie z chlopakami, wtedy cos z tego moze wyjsc.. i race tez pewnie zalatwiliby troche tansze..
|
|
Zabezpieczony, tylko czasem robię głupie ruchy. Zreszta w życiu też. Pociesza mnie, że nie ja jedna. ps. znalazłam możliwość skopiowania, nie jest tak źle.
|
|
Świetej Pamięci Czesław Niemen Kokosz
|
|
lipeck1 dzieki zafilmini naprade cool ale u nas niewiem czy tak bedzie ale badzmy dobrej mysli :)
|
|
A co powiecie na inny temat dotyczący autobusów naszego PKS-u: toalety w autobusach. Niby są, a tak właściwie ich nie ma, bo są zamknięte i nie wolno z nich korzystać. W czasie wakcji chciałem skorzystać na trasie Łomża - Warszawa, nic z tego. Kierowca wolał zatrzymać się przy lesie niż otworzyć wc. Po co więc są toalety w autobusie?
|
|
Pojawiła się kąkuręcja co Ptysiu??? _______________________________- " Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"
|
|
Fragment ogłoszenia: Wraz z wnioskiem złożony został „Raport o oddziaływaniu przedsięwzięcia na środowisko...”. Z informacją o planowanym przedsięwzięciu można zapoznać się w Urzędzie Miejskim w Łomży, pok. 107 oraz wnieść uwagi w terminie do dnia 05.11.2005 r. Po takim nagłośnieniu na pewno dużo osób znajdzie drogę do UM w Łomży i pokoju 107. Pozdrowienia.
|
|
No dobra nie wszyscy zaglądają na BIP urzędu miasta ale oni mają swojego radnego albo radnych których wybrali i którym płacą co miesiąc dietę czasem wyższą od swoich poborów to może ci reprezentanci troche by sie zainteresowali co planowane jest na terenie zamieszkiwania ich wyborców co? ______________________________--
|
|
hahaha ptysiu zagrożony już nie bedzie numer jeden na forum teraz króluje J Ś :)
|
|
ptysia_wiecznego_prawiczka@gejowo.pl nikt nigdy nie przebije! Zakazuję Wam wątpić w olśniewającą moc umysłu ptysia! ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
ptysiu jest po to, żeby go łamać ;-))) " Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"
|
|
przychodzi baba w ciązy do lekarza i mówi a tak sobie zaszłam przychodzi baba do lekarza a lekarz też baba :) przychodzi baba do lekarza a lekarza nie ma :D [ to już wogóle biję wszyskie na głowe ]
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Następnego dnia, gdy spojrzał w lustro zobaczył przejmujący widok: na czole centralnie pojawił się guz wielkości granatu o barwie dojrzałej śliwki węgierki. Z jego ust wydobył się szeleszcząco - świszczący dzwięk: oszszeszszkulffffa - a gdy poczuł ból, dalej juz tylko pomyślał - jak ja się na ulicy pokażę. W tej samej chwili forumowiczów ogarneło przerażenie, bo zdali sobie sprawę, że teraz Ptyś jest uziemoiny w domu, a jego jedyna rozrywka to 4lomza. POstanowili wysłać do niego agenta, który poradzi sobie z tym problemem. W samo południe Agent 4L puka do drzwi jednego z mieszkań na Bawełnie.... Zbych
|
|
Bieszczady w październiku i maju!
|
|
przychodzi baba do lekarza z telefonem na plecach a on do niej kto pani taki numer wykrecil ?
|
|
Tak się zastanawiam, których z osób wypowiadających się tutaj dotyczy ten problem. Ja sobie po prostu nie życzę, abym miał taki masz w niedalekim sąsiędztwie, tym bardziej, że w planie zagospodarowania przestrzennego nic o tych masztach nie było. (była za to np. informacja o lini średniego napięcia i drodze - dlatego przeciwko ich ewentualnej budowie nie będę protestował). Proponuję więc, żeby wszyscy zwolennicy tego masztu zrobili dla mnie zrzutkę i wynagrodzili mi spadek wartości mojej działki położonej w niedalekim sąsiedztwie. A może hooltay chcesz kupić działkę z bezpośrednim widokiem na 50 metrowy maszt? Bo wątpie, żeby znalazła się osoba chętna... A a propo tytułu. Ktoś za ten maszt musi odpowiadać. Jeśli nasi radni twierdzą, że o niczym nie wiedzieli, no to niestety nasz prezydent, bądź któryś z jego zastępców wiedzieć musieli. Bo jakoś trudną mi uwierzyć, żeby to wszystko zostało załatwione za ich plecami, przez "panią wiesie z sekretariatu"
|
|
Przychodzi stonoga do szewca a szewc: weź ty mnie nie wkurwiaj!
|
|
Idea szczytna, ubaw na początku fajny, ale niepotrzebnie zeszło na Ptysia i zwulgaryzowało się. Makmarc - gratulacje.
|
|
bijcie sie ćwoki hahahah apostata
|
|
Jasiu Śmietana :) Kokosz
|
|
... W ŁOMŻYŃSKIM WORD- SA 2 RODZAJE EGZAMINATORW PRZE**UJE I TACY KTORZY SA NAPARWDE WPOrzADKU :| HEHEHE ALE TO ZRADKO SIE ZDARZA :| JA ALBO MIALEM PECHA ALBO KTOS SIE NA MNIE UPIERDOLIL TAM. ZDAWALEM KORWA 3 RAZY POD RZAD U JEDNEGO EGZAMINATORA :| (NIE BEDE PISAL NAZwiskSKA TEJ OSOBY BO I TAK CI CO POWINNI WIEDZIEC JUZ NAPEWNO WIEDZA [ = ), TO TROCHE DZIWNE :| ZE TRAFIŁEM AKURAT 3 RAZY POD RZAD BYL TEN SAMYM :| NAWET JAK ZA 3 RAZEM MIALEM WYJEZDZAC NA MIASTO( A W TYM UJEBAL MNIE 2 RAZY NA MIESCIE I ZA PIERWSZYM RAZEM NA PLACU) CO NIE JAK TYLKO WSIADLEM DO LELAKA TO NA POCZATEK MI POWIEDZIAL : " MA PAN PECHA , ZE PAN NA MNIE TRAFIL PANIE ****** :| MUSIALEM DOKUPIC 5 GODZIN BO 3 RAZY NIE ZDALEM JAKIE KOSZTA( PLUS EGZAMIN) :| ALE LEPSZE NIZ JAK ZAPLAIC TAKIEMU H**OWI :| DOPIERO ZA 4 PODEJSCIEM TRAFILEM NA MOIM ZDANIEM ZAJEBISTEGO EGZAMINATORA :) I SIE UDALO:D .
|
|
Jestem pod wrażeniem :) Wzruszyła mnie Twoja historia...
|
|
no ja tylko 194
|
|
ptysiu czekamy na więcej. Twój był najlepszy. Dorzuć jeszcze kilka !! :))
|
|
ehh stare :P ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
kiedy będzie niewiem ,ale czy ktos zwrócił uwage na gabloty wiszące przed kinem?????? o elewacji juz niewspomnę ,na zewnątrz to samo co i we wnątrz.. ale gabloty biją rekordy w skali kraju europy z resztą też czegos takiego jeszcze nigdzie nie widziałem, jedno jest pewne do tego kina juz sie nigdy niewybiorę
|
|
a co do ptysia Ty chyba zawsze musisz sie wypowiedziec co ?? w kazdym temacie? nawet jezeli nie masz zielonego pojecia a dla ciebie specjalnie race vel. flary to to http://lkslomza.9x.pl/galeria/jesien05_wigry/race.JPG Jak chcesz to dam Ci maila skąd je mozesz wziąc bedziesz chodził i bujał :D Kokosz
|
|
Witam. Czy ktoś z Was wybiera się może w przyszłym tygodniu, w piątek lub sobotę, do Warszawy, ma wolne miejsce i wraca tego samego dnia? Jeśli tak, to dajcie znać...
|
|
az musisz nowy temat zakladac? a jesli juz to jakbys mial cztery takie flagi 'slupowe' to zrob szachownice
|
|
Alinka i jak tam kakao ?? rudy błazen z druhem
|
|
już bylą ta stronka na forum i to nie raz ! Kokosz
|
|
Allinka szkoda :( Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
|
Iran: Zginęła, bo była zbyt umalowana 80-letni Irańczyk zabił swą 57-letnią żonę, uderzając żelaznym prętem, ponieważ uznał, że zbyt wyzywająco się umalowała i ubrała - podała w niedzielę prasa w Teheranie. "Żona ciągle doprowadzała mnie do furii, bo ubierała się zbyt frywolnie i miała przesadny makijaż" - oświadczył rozzłoszczony małżonek. "Wiele razy ją uprzedzałem, żeby nie chodziła tak po ulicy, ale ona nie słuchała. Chciałem ją ukarać i uderzyłem prętem" - wyjaśnił po aresztowaniu. Od rewolucji islamskiej w 1979 roku kobiety w Iranie mają obowiązek nosić czador - tradycyjny strój zakrywający włosy i ciało. Źle widziane przez konserwatystów jest też stosowanie makijażu. Wiele kobiet jednak maluje się, nosi też krótkie, wcięte płaszcze i lekkie apaszki zsunięte na tył głowy. onet.pl :)
|
|
Listem gończym juz ? Zbych
|
|
a co tobie niesprzedali i narzekasz ? Kokosz
|
|
PTYSIU I JAŚ TO BRACIA HAHAHAA PTYSIU TO DZIECIAK KTÓRY LATA Z PIWEM PO OSCEA JASIU WCINA MAJONEZ I STARA GO GANIAI DOSTAJE PTYSIU JESTES ładne bardzo ładne :)
|
|
miejsca Ci u mnie dostatek- jadę autobanem:P
|
|
Mirabelka z tym prawkiem od 21 lat to nie jest dobry pomysł. Uważasz, że jak ktoś nie ma wyobraźni w wieku 18 lat to 3 lata później ją jakimś cudem nabędzie? :) Nie wydaje mi się. Myślę, że dobre by były jakieś badania psychologiczne czy coś w tym stylu..pełno jest świrów. Jeśli chodzi o to,gdzie robić prawko to odradzam Kamińskiego..tam się stawia na ilość a nie jakość. Przyjmują byle jakiś instruktorów, ośrodek popularny to fakt ale wiele moich znajomych narzeka. Ja osobiście odradzam Ferenca. Podobno dobrze się traktuje "uczniów" w tych malutkich ośrodkach np Polkowski, Borawski
|
|
Co jest na tym zdjęciu? Kokosz
|
|
takie słowa usłyszałem dzisiaj w radio Nadzieja z ust jakiegos miejscowego księdza , KTóRY DOSZEDŁ DO WNIOSKU ,ŻE W DOBIE POWSZECHNEGO UBÓSTWA, GŁODNYCH DZIECI. w OBLICZU NACHODZACYCH MROZÓW NAJWAZNIEJSZE JEST ABY OSWIETLIĆ W SPOSÓB SZCZEGÓLNY ŚWIĄTYNIE. No oczywiście drogim oświetleniem , co podkreślił sprowadzonym z Włoch. JAK ZROZUMIAŁEM TYLKO TAKIE OŚWIETLENIE MOZE DOPEŁNIĆ OBRAZU CAŁKOWITEJ PYCHY MIEJSCOWEGO KLERU? Pytam się więc gdzie są nauki naszego papieża Jana Pawła II? Co wynieśliście z jego pontyfikatu? Umiejetności iluminacji i nic więcej.
|
|
Kosciol taki byl od wiekow i taki pozostanie bez wzgledu na slowa Papierza
|
|
śLeDcZy Bije z Ciebie kultura
|
|
a jak można w dobie powszechnego ubóstwa: -przeprowadzać wybory posłów senatorów i prezydenta (ile to by za to głodnych dzieci nakarmił0 -remontować stary ratusz (może chociaż wpuszczać tam na noc bezdomnych żeby się ogrzali) -płacić po 10 tys diety tylu posłom (jakby co drugiego wywalić to za te pieniądze ile stołowek by caritas poprowadził) -zapalać latarnie uliczne w CAŁYM mieście (ludzie powinni w nocy spać a nie łazić po ulicach a zaoszczędzonym prądem można ogrzac jakiś przytułek) Dawajcie inne pomysły a nie będzie głodu i ubustwa __________________________________-- Kokosz
|
|
Wszystkich idiotów z forum 4Lomza.pl zagonić do roboty !!
|
|
a Żubr sponsoruje JAGE ?? hahaha... wątpie wątpie ... ja piłem Żubra i pierdze na to kto co kogo sponsoruje.
|
|
Oj dzieciom nie sprzedają.To taki pretekst bo ci niesprzedali :) hehe Zbych
|
|
Racja Goostav " Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |