Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pani Agnieszka Muzyk kandydatem na prezydenta Łomży |
ja takze mam prace maturalna na temat:" Rożne koncepcje patriotyzmu. Scharakteryzuj je na podstawie literatury romantycznej i pozytywistycznej".
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pani Agnieszka Muzyk kandydatem na prezydenta Łomży |
Oby PIS wygrał ,a Partia Oszustów poniosła klęskę :)Koniec z Tuskiem i jego fałszywymi obietnicami...
|
|
właśnie dajmy szanse palikotoju :-)
|
|
Nie ma na kogo głosować Kasia..
|
|
Oczywiście PIS ;) DiDi
|
|
haha jak bazar do wyboru do koloru .
|
|
Bardzo ciekawe rozważania i trudno się nie Panem zgodzić, ale chyba zeszliśmy trochę z tematu. Wątek można kontynuować np. w temacie "Rozważania nt przyszłości Naszego Miasta" lub "ponarzekajmy na władze, księży, komunę, demokracje itd itp..." lub coś podobnego:) w Tym wątku chciałbym, żeby wypowiadali się forumowicze o tym jakich lokali Im brakuje. I nie chodzi (jak to napisał naładowany @rewolwer) o pomysł na biznes. Przecież napisanie "otwórz KFC" lub "dobrą restauracje" to jeszcze nie jest pomysł na biznes:) Założycielka chciała zaspokoić potrzeby mieszkańców, którzy nie maja możliwości (nie koniecznie finansowych) otworzenia jakiegoś lokalu a chętnie by z niego korzystali. Np. gdyby okazało się że wszyscy nagle zaczęliby pisać, że brakuje im ... teatru czy opery i że chodziliby i kupowaliby bilety za XX lub XXX złotych to można by było się zastanowić... :) A jeżeli jest ktoś kto ma pomysł ale nie ma "trochę grosza" i lokalu i nie chce nim (pomysłem) się dzielić na forum to niech nawiąże bezpośredni kontakt z założycielką i może się dogadacie:) Może łatwiej będzie jak będziecie pisać CZEGO NA PEWNO NIE CHCECIE żeby założycielka otworzyła? :)
|
|
Tez mam taka
|
|
Prawdopodobnie w Łomży już jest darmowa telewizja, ok. 20 programów. Czy to prawda a jeśli tak to jak to uruchomić.
|
|
a jakie dokładnie masz problemy ?
|
|
|
|
Dlaczego oddasz dla dziecka , a nie dziecku? Kasia..
|
|
To już zależy co Ciebie interesuje. Każdy język programowania ma swoje główne zastosowania jak sieci, urządzenia RTV, bankomaty itd. Na pewno najbardziej wartymi uwagi jest Java oraz C# lub ogólnie platforma .NET. Pracy w tych technologiach jest najwięcej. Potem jest chyba PHP. PHP jest prostszy w nauce ale dużo więcej można zarobić pisząc we wcześniej wymienionych językach. Musisz też brać pod uwagę lokalizację w której będziesz szukał pracy. Wiadomo że na podlasiu nie ma jej tyle co np. w Warszawie, Poznaniu, Wrocławiu czy Krakowie no i raczej będzie to głównie PHP. Warto też rozejrzeć się za jakimś rzadko używanym językiem programowania. Pracy jest może mniej ale także i specjalistów niewielu więc po pierwsze można walczyć o lepszą płacę jak i nie ma dużej konkurencji na miejsce pracy. Ale pamiętaj, że trzeba naprawdę coś umieć aby zarabiać dobrze w tym zawodzie. Z samego doświadczenia z mojego miejsca pracy wiem, że mimo iż firma prowadzi sporo rekrutacji to też bardzo dużo kandydatów odpada na testach.
|
|
Zarówno Cztery Łapy jak i Leończak . Obydwa gabinety są na Hipokratesa /
|
|
dziękuję za wszystkie odpowiedzi te prawdziwe jak i te fałszywe i oczerniające opinie zespołu. Dobrze że każdy człowiek ma własny rozum i sam decyduje o wyborze. już się przekonałam że są świetni:) pozdrawiam
|
|
Szczepienie to żadna filozofia już tego chyba nie ma nawet jak spartolić... Polecam "Filemon" na Wyszyńskiego.
|
|
wrócił dziś rano nawet z swoją panną widocznie randka im się przedłużyła ;)
|
|
"na liście Wildstaina nie ma skąd żadnego" - no, nie ma. Ale lista ta to nie IPN. Listy typu Wildstaina, Maciarewicza itp. miały tylko i wyłącznie za zadanie zaciemnić rzeczywisty obraz. Ja tylko zapytałem się, czy w Łomży istnieje firma ochrony osób i mienia, której właściciel lub współwłaściciel nie był w przeszłości związany z SB. Otrzymałem 2 odpowiedzi, że nie ma i odpowiedź od jednego byłego esbeka, który jak myśli, że nie ma go na liście głównego współpracownika SB, to znaczy, że nie był współpracownikiem, a tym bardziej f-szem SB. Panie IzzyRajder podaj pan swój stopień, imię i nazwisko oraz pełnioną funkcję w SB. Nie znalazłem Pana na liście "Wildstaina", a to pewnie oznacza, że pan pracował w wydziale IV.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |