Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nękanie jest karalne |
A słyszeliście o ty wypadku? http://vsevidno.com/news/index.php Najgorsze są chyba te w których to dzieci odnoszą rany.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nękanie jest karalne |
Zostawię reklamówkę w jakimś miejscu po czym opiszę to miejsce na forum i będę z ukrycia oglądał walkę o tę reklamówkę :D :P
|
|
ronix dobrze zabawiają i z akordeonem za stoły idą. Mi się podobało.
|
|
solidna firma tel/506/45/45/45
|
|
www.zespolkartel.pl
|
|
Ronix, polecam
|
|
jedna z najlepszych firm w Łomży: 604-933-798
|
|
a cajon się znajdzie ?
|
|
Płacicie podatki od każdego wesela? Niedługo Was sprawdzą.
|
|
Temat zajebisty :))) Typowy obraz łomżyniaka Mam kasę, dom i teraz jakiś "Byznes" przez wielkie "B"trzeba. Mało tego, dajcie ludzie gotowca, dajcie. Bo mnie głowa boli jak myślę, ale hajs mam. Oooooooooo hajs , to ja mam, nawet duzo hajsu, przecież po mnie widać :)))) Szkoda, że tylko hajs. Co za bezradność , co za bezsilność :)))) Pomysł, właśnie pomysł - to jest to. Ha, ha ha i liczyć ze ktoś przy zdrowych zmysłach zdradzi pomysł. to sie nazywa tupet ha ha ha Gdzie, łomżyniaku sie tak dorobiłeś, że masz dom i kasę ?? Gdzie ?? Jak się już dorobiłeś - to był to twój właśnie biznes- trzeba było pilnować. Ha, ha ha. W Łomży jest dużo osób co mają kasę "psim swędem" i to jest właśnie koloryt Łomży. Zagubieni dorobkiewicze jednego pokolenia. Można się pośmiać z tych wszystkich dorobkiewiczów z tej odpustowej cyganerii. W Łomży najlepiej sprawdziły się takie biznesy: Ameryka, inne kraje dobrobytu, reforma rolna komunistów i przez to hektary dziadka, albo tatuś mamusia przy korycie raz czerwony, raz czarnym, bez różnicy jakim, ale ważne, ze przy korycie.
|
|
Jak chcecie w poniedziałek obudzić się jak ten z filmu, to tak, olejcie te wybory. http://www.youtube.com/watch?v=6sSqs3jwtWA
|
|
Ooo bebny :) grałam niedawno z chłopakami z Ełku, było super, napiszcie jak będziecie grać, przyjdę. Słyszałam, że w Śniadowie w domu kultury mają bębny i podobno grają całkiem nieźle.
|
|
fionix co ciebie tak smeszy do lez? poprostu napisalem prawde.
|
|
Adminie, moderatorze powiedz mi gdzie jest filfarmonia w Łomży, bo chciałbym się wybrać lecz nie wiem na jaki adres... rudy błazen z druhem
|
|
Krótko-fajny filmik i niejednej osobie (mam nadzieję) poprawi humor gdy go zobaczy http://www.youtube.com/watch?v=z95jFK6UxW4&feature=player_embedded
|
|
Witaj Biess Kalesony pamiętają :) Miłe wspomnienia z dzieciństwa ... Pozdrawiam :) rudy błazen z druhem
|
|
Witam . Chciałam poznać opinie na temat tego włąśnie zakładu lakierniczego czy mieliście problemy z tym Panem ? Pozdrawiam
|
|
Śledztwo w sprawie Dworzańskiego i Piorunka umorzone...... No proszę widzicie, nie winni i po sprawie a KOWALSKI BY POSZEDŁ W PASIAKI!!!! hmm.... Ja bym ich przede wszystkim wypier..... z tych urzędów darmozjadów ,brak mi na to słów , a co z Brzezinskim i Sroczynskim siedzą już w kryminale?? a jeśli nie siedzą to dlaczego,i następne pytanie kiedy będą siedzieć ?, im tez się upiekło? DOŚĆ przekrętów ?Ja się pytam !- EWA
|
|
też jestem ciekawy, bo szukam lakiernika. Muszę pomalować dwa zderzaki i progi. Orientuje się może ktoś jaka cena takiej przyjemności?
|
|
do Grójca trochę drogi
|
|
Cztałeś to ogłoszenie? To pewnie wiesz, że nie KAŻDY może. Nie każdy ma mgr z prawa. Nie rób z igieł wideł.
|
|
Naucz się właściwej interpunkcji i dopiero bierz się za poprawianie innych.
|
|
sprawdź wentylatory - czy nie są zabite kurzem, czy są dobrze przykręcone, czy nie wyzionęły ducha ;)
|
|
wyjmij płyte z napędu :)
|
|
ŁSM grzeje? Nie zauważyłem.
|
|
numer możesz podać?
|
|
Czy może ma ktoś namiary do kogoś kto by roztłumaczył Chemię organiczną?? Proszę o namiary gg:6728629 z góry dziękuję
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |