Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Izraelscy politycy lobbują za powstaniem w Polsce największej ekspozytury Mosadu |
Jak Babiel został doradcą, to dałem mu kredyt zaufania i nie krytykowałem, obiecując, że odniosę się do jego dokonań lub ich braku po pewnym czasie na to pozwalającym. Teraz mogę i powiem, że dobrze, że odchodzi. Poza mądrzeniem się w kablówce i byciu takim niby trendy, proczeczeńskim gościem niczym nie zabłysnął. Mam nadzieję, że nie wróci do ratusza, chyba, że jako petent. _______________________________ Niech Sprawiedliwość Zatryumfuje
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Izraelscy politycy lobbują za powstaniem w Polsce największej ekspozytury Mosadu |
No próbuje od 8:30 , tel wyłączony nadal :)
|
|
Re: Izraelscy politycy lobbują za powstaniem w Polsce największej ekspozytury Mosadu |
nie polecam tego zespolu mialam okazje byc na weselu gdzie grali masakra
|
|
Radek sam jezdzic dobrze nie umie he he _______________________________ Niech Sprawiedliwość Zatryumfuje
|
|
Proszę mi polecić dobrą tanią pizzerie w Łomży która jest otwarta dziś jest dłużej niż do 18.00 _______________________________ Niech Sprawiedliwość Zatryumfuje
|
|
TELEPIZZA - 086 2167070
|
|
Zależy mi wyłącznie na zawartości skradzionej aktówki. Zostaw je nawet w miejscu stosownym dla Ciebie. Czekam na kontakt 502835182.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |