Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
suweren nie chce słuchać premiera..?! |
Hej. Niedługo zamieszkam w Waszym mieście i ciekawi mnie czy przywędrowała juz do Was nowa forma fitnessu - zumba?? Pozdrawiam:) rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: suweren nie chce słuchać premiera..?! |
i ode mnie poszła :)
|
|
W przypadku wyżej wspomnianego soku: 100% = 1 całość= 1 opakowanie dwulitrowe 50% = 1/2 całości = pół opakowania, czyli 1 litr i stąd "50% gratis to, aż 2 litry w cenie 1 litra" Nie wiem jak brzmi nazwisko matematyka, który odkrył tą zależność. Jestem pewna nie miał on na nazwisko GŁĄB;) *Nie zmienia to faktu, że producent soku odkąd pamiętam stosuje ten oklepany chwyt reklamowy i prowadzi wątpliwą promocję;)
|
|
Julia nie wszyscy rodzice wiedza jak rozpoznac... Zazwyczaj jest tak ze ojciec i matka haruja po parenascie godzin a dzieciak chodzi za zmyslami i co zrobisz...? Kasia..
|
|
komputer stacjonarny max. do 400 pln ew. jakis monitor lcd
|
|
profesjonalne usg to wg mnie po pierwsze sprzęt a po drugie ginekolog który umie odczytać to co widzi na tym sprzęcie. jeżeli chcesz płacić za prywatne usg to proponowałabym przejechać się do białegostoku do prawdziwych lekarzy a nie do ordynatora poppe :] chyba że chodzi o zwykłe usg potwierdzające ciąże-wówczas którykolwiek gin, np.załęska.
|
|
A gdzie takie sady co jabłka można za kasę pozbierać?
|
|
i dekoder bedziesz musial posiadac gdyz sygnal kablowy jest kodowany abys z sasiadem nie mogl sie podzielic
|
|
RADAR straży miejskiej - kolejny przykład jak w szybki i prosty sposób czyścic i tak już puste kieszenie społeczeństwa. Bo chyba nikt o zdrowych zmysłach nie powie, że takie działanie ma na celu poprawienie bezpieczeństwa.
|
|
mnie już okradli jak co roku... także jestem rozliczony ^_^
|
|
można odbierać już w Łomży
|
|
Ale jazda teraz jest fajna;))
|
|
noeony w felgach, wielkie mi co
|
|
Z tego co się orientuję to w poradni na Wyszyńkiego można na kasę chorych, lub na przeciwko szpitala na ul. Piłsudskiego prywatnie
|
|
naprawdę nikt???
|
|
Czy ktos słyszał o stolarzu: Zakład Stolarski „KALISTO” Jacek Kalinowski ul Spokojna, jakies spostrzeżenia ?
|
|
Pilnie poszukuje!
|
|
Ona nie żebra i ma dom. Chyba tam spedza swój czas.
|
|
Zapytaj w Budach Żelaznych koło Małego Płocka wydaje mi się, że ma tam szczeniaki pekińczyka. rudy błazen z druhem
|
|
DZIŚ OK.GODZ14. PAN KOŁAKOWSKI ROZDAWAŁ PRZY PRZEDSZKOLU"MAŁY ARTYSTA" ŻÓŁTE BALONIKI.BYŁ TAK ZAFASCYNOWANY SWOJĄ KAMPANIĄ WYBORCZĄ,ŻE BEZTROSKO SPACEROWAŁ SOBIE PO TRAWNIKU.DAŁ WSPANIAŁY PRZYKŁAD MŁODYM OBYWATELOM ŁOMŻY,ŻE WŁADZA WSZYSTKO MOŻE!
|
|
jak masz mozliwosc zalozenia ist to sie nie zastanawiaj.
|
|
do tego baranka nade mną... z reguły nie gadam z takimi kołkami, ale zrobię wyjątek, bo jestem w humorze. ba! dam ci nawet bezcenną radę: zacznij żyć własnym życiem, a nie rozkminiasz lewackie newsy i deprecjonujesz czyjąś wiarę. bo póki co jesteś pasożytem żerującym na życiu innych. bez "JarKacza" i KK byłbyś zerem, a tak jesteś przynajmniej nikim, prawda ? (niech cię ten znak zapytania nie zmyli - nie oczekuję twojej odpowiedzi - spier.alaj :] ).
|
|
niech bierze IST, multimedia muli
|
|
O , angielską ? To ci numer. Może bez portek?
|
|
torro no właśnie zauważyłam.....
|
|
Szpachlowanie metodą bezpyłową ,metoda ta jest duzo duzo szybsza metoda i nie wymaga przecierania przy tym jest bardzo twarda.Popatrz na filmik cala sciana jak widac jest mokra wiec polozona na raz i co wiecej juz na gotowo http://www.youtube.com/watch?v=ePwKVhFnHjA&feature=related
|
|
w media expercie
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |