czwartek, 12 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Zachęcam do kontaktu mailowego lub telefonicznego z radnymi miejskimi - możecie im przesłać swoją opinie na temat dziwnych wymysłów Prezydenta ( np. wprowadzenie zakazu sprzedaży alkoholu po 22.00).

to jak wezne kija jak pogonie...a jeszcze niech mnie sie ktory spojrzy nam nie pod sklepem to nie ręcze za siebie. zebysta pamietali

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Zachęcam do kontaktu mailowego lub telefonicznego z radnymi miejskimi - możecie im przesłać swoją opinie na temat dziwnych wymysłów Prezydenta ( np. wprowadzenie zakazu sprzedaży alkoholu po 22.00).

w Biedronce

Re: Zachęcam do kontaktu mailowego lub telefonicznego z radnymi miejskimi - możecie im przesłać swoją opinie na temat dziwnych wymysłów Prezydenta ( np. wprowadzenie zakazu sprzedaży alkoholu po 22.00).

Nie no chyba musi być jakiś sposób, jeżeli ma się gabinet to na pewno jest jakaś możliwość wcześniejszego kontaktu a nie że kto pierwszy ten lepszy :)
Czekam na info może ktoś ma kontakt do Pani dr.

Egzamin egzaminem, pryszcz jak ktoś się uczy. Ale nasycenie rynku zbyt duże chyba.

no właśnie,ładnie od tej pani nie pachnie,dlatego pomyślałam,że może bezdomna.Nikogo nie zaczepiała,ale jest bardzo smutna.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org