Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jeśli PiS wybrało kandydata kogo teraz wystawi PO albo PSL? |
Panie i Panowie, mobilizujemy się, niech będzie nas jak najwięcej! Pokazujemy się na Mazurach! Niech miejscowym szczena opadnie jak może wyglądać doping przyjezdnych w 3ciej lidze! AVIVA AVIVA AVIVA ŁKS!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jeśli PiS wybrało kandydata kogo teraz wystawi PO albo PSL? |
Czy ktoś może polecić dobrego nauczyciela, który przygotowuje do matury z chemii i biologii? Ile za godzinę?
|
|
Czemu nie moze byc 100% gratis ? Mamy np. 1kg danego produktu za 5zł i moze widniec informacja 1kg + 100% wtedy bylo by 2kg i kosztowal by on rowniez 5zł. Nie moze tak byc ? A co do soku Gardena wychodzi na to ze jakis głab to wymyslil a reszta głabow to zaakceptowała.
|
|
dziwne, że rodzice nie zainteresuja się co palą, przecież narkomana łatwo rozpoznać. Njwygodniej zająć się sobą a wychowanie dzieci powierzyć różnym, najlepiej niewygodnym instytucjom.
|
|
Ale jest wyraznie napisane 50% Gratis prawda ? Czyli cos dodaja czyli licza poczatkowo od jednego litra. Zeby chodzilo o 50% Taniej. Wtedy zgodzil bym sie z Toba aaaniaaa10 wtedy bylo by tak jak napisalas.
|
|
Tak jak w temacie. Pozdrawiam Panią z zielonego Audi 80. Która wyjechała mi pod maske, gdy mialem zielone swiatlo ;] (przypuszczam ze przejechala na czerwonym). Mało co nie doszło do kolejnej kolizji. Pozdrawiam niedzielnych kierowcow :)
|
|
Do Aparatka (---.elomza.pl), widocznie nie posiadasz żadnej wiedzy i krzywdzisz innych swoimi wypowiedziami - w końcu to takie łomżyńskie. Przytoczę Ci tylko jeden przykład: w roku akademickim 2009/2010 na kierunku Budownictwo rozpoczęło studia 183 osoby, aktualnie na piątym semestrze jest 75 osób, żadna osoba nie została wyrzucona za brak wpłat czesnego. Pozdrawiam serdecznie
|
|
A panu "szpenio" dziekujemy za zyczliwosc ;]
|
|
czy opłaca sie malowac stary dach
|
|
naziemna tv cyfrowa dopiero wchodzi w duzych miastach wiec do nas dotrze za jakies dwa lata i bedzie wystarczył telewizor z mpeg4 , co do multimedii i vectry to już dawo maja w swojej ofercie telewizję cyfrową wystarczy sie przejś do salonu , podpisac papier, a kablem popłynie cyfrowa jakos
|
|
Ja mam na sprzedanie za 200 zł. Parametry. Sempron 2800 dysk 40 gb 512 ram mysz klawiatura plyta głowna ecs socket 754 2x sata nagrywarka dvd
|
|
no to prawda, że każdy może robić :) po prostu na poczatku wkleilam link tej dziewczyny, zeby pokazac o jakie mi chodzi .. i ze zamawiam u niej, ze sa calkiem ciekawe i tanie ... niektorzy wlasnie nie lubia "dziubać" w kolczykach, a cenia takie "robótki" wlasnoreczne :) bez skojarzen :) ja akurat hm..wole kupic gotowe tansze, niz kupic garsc koralikow i siedziec, dlubac i ukladac jakies koraliki, kolczyki :P a podobaja mi sie takie wlasnorecznie zrobione..ale przez kogos, nie przeze mnie ;] sa tez sklepy takie tyou"za 5 zl" gdzie tez mozna kupic koczyki, ale mnie osobiscie bola od nich uszy po jakims czasie..ropieją i to jest nieprzyjemne, a te nosze i nic ;D
|
|
u świętego za prosektorium :-)
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=UZkGESioXjo&feature=topvideos_music
|
|
Chętnie zapisałabym się na polo dance z resztą nie tylko ja . Siłownia i basen mnie nudzi tak jak i aerobik , a polo dance to fajne i pożyteczne zajęcie . Naprawdę byłabym bardzo chętna , a niestety niema w żadnej z Łomżyńskich szkół tańca tego typu zajęć . Wszystkich wapniaków którzy będą chętni nazwać mnie nie normalna lub gorzej proszę o cisze ;)
|
|
|
Zgadzam się z powerfulk. Dodać do tego umiejętności co niektórych kierowców i tragedia gwarantowana.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |