czwartek, 05 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Jeśli PiS wybrało kandydata kogo teraz wystawi PO albo PSL?

Panie i Panowie, mobilizujemy się, niech będzie nas jak najwięcej! Pokazujemy się na Mazurach! Niech miejscowym szczena opadnie jak może wyglądać doping przyjezdnych w 3ciej lidze! AVIVA AVIVA AVIVA ŁKS!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Jeśli PiS wybrało kandydata kogo teraz wystawi PO albo PSL?

Czy ktoś może polecić dobrego nauczyciela, który przygotowuje do matury z chemii i biologii? Ile za godzinę?

Czemu nie moze byc 100% gratis ? Mamy np. 1kg danego produktu za 5zł i moze widniec informacja 1kg + 100% wtedy bylo by 2kg i kosztowal by on rowniez 5zł. Nie moze tak byc ?
A co do soku Gardena wychodzi na to ze jakis głab to wymyslil a reszta głabow to zaakceptowała.

dziwne, że rodzice nie zainteresuja się co palą, przecież narkomana łatwo rozpoznać. Njwygodniej zająć się sobą a wychowanie dzieci powierzyć różnym, najlepiej niewygodnym instytucjom.

Ale jest wyraznie napisane 50% Gratis prawda ? Czyli cos dodaja czyli licza poczatkowo od jednego litra. Zeby chodzilo o 50% Taniej. Wtedy zgodzil bym sie z Toba aaaniaaa10 wtedy bylo by tak jak napisalas.

Tak jak w temacie. Pozdrawiam Panią z zielonego Audi 80. Która wyjechała mi pod maske, gdy mialem zielone swiatlo ;] (przypuszczam ze przejechala na czerwonym). Mało co nie doszło do kolejnej kolizji. Pozdrawiam niedzielnych kierowcow :)

Do Aparatka (---.elomza.pl), widocznie nie posiadasz żadnej wiedzy i krzywdzisz innych swoimi wypowiedziami - w końcu to takie łomżyńskie.
Przytoczę Ci tylko jeden przykład: w roku akademickim 2009/2010 na kierunku Budownictwo rozpoczęło studia 183 osoby, aktualnie na piątym semestrze jest 75 osób, żadna osoba nie została wyrzucona za brak wpłat czesnego.

Pozdrawiam serdecznie

A panu "szpenio" dziekujemy za zyczliwosc ;]

czy opłaca sie malowac stary dach

naziemna tv cyfrowa dopiero wchodzi w duzych miastach wiec do nas dotrze za jakies dwa lata i bedzie wystarczył telewizor z mpeg4 , co do multimedii i vectry to już dawo maja w swojej ofercie telewizję cyfrową wystarczy sie przejś do salonu , podpisac papier, a kablem popłynie cyfrowa jakos

Ja mam na sprzedanie za 200 zł.
Parametry. Sempron 2800
dysk 40 gb
512 ram
mysz
klawiatura
plyta głowna ecs socket 754 2x sata
nagrywarka dvd

no to prawda, że każdy może robić :) po prostu na poczatku wkleilam link tej dziewczyny, zeby pokazac o jakie mi chodzi .. i ze zamawiam u niej, ze sa calkiem ciekawe i tanie ... niektorzy wlasnie nie lubia "dziubać" w kolczykach, a cenia takie "robótki" wlasnoreczne :) bez skojarzen :) ja akurat hm..wole kupic gotowe tansze, niz kupic garsc koralikow i siedziec, dlubac i ukladac jakies koraliki, kolczyki :P a podobaja mi sie takie wlasnorecznie zrobione..ale przez kogos, nie przeze mnie ;]
sa tez sklepy takie tyou"za 5 zl" gdzie tez mozna kupic koczyki, ale mnie osobiscie bola od nich uszy po jakims czasie..ropieją i to jest nieprzyjemne, a te nosze i nic ;D

u świętego za prosektorium :-)

http://www.youtube.com/watch?v=UZkGESioXjo&feature=topvideos_music

Chętnie zapisałabym się na polo dance z resztą nie tylko ja . Siłownia i basen mnie nudzi tak jak i aerobik , a polo dance to fajne i pożyteczne zajęcie . Naprawdę byłabym bardzo chętna , a niestety niema w żadnej z Łomżyńskich szkół tańca tego typu zajęć . Wszystkich wapniaków którzy będą chętni nazwać mnie nie normalna lub gorzej proszę o cisze ;)

Errata!

strona internetowa Multi-serwis to: http://www.multi-serwis.com.pl/

Kasia..

Zgadzam się z powerfulk. Dodać do tego umiejętności co niektórych kierowców i tragedia gwarantowana.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org