Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Chrzanowski jednak wystartuje ... |
Faktycznie, też słyszałam, że właścicielka ma jakieś kłopoty finansowe i zalega pracownikom z wypłatami nawet kilka miesięcy.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Chrzanowski jednak wystartuje ... |
Ja bym tu nie mieszał ani kwestii wiary ani kapliczki. To raczej brak myślenia.
|
|
Słuchajcie jakie jaja :) Zrobiłem dziś im przelew na kwotę jaką miałem w kredycie, a zostało mi na koncie ok 200zł. Nagle patrzę, a wyzerowali mi konto, czyli zabrali mi też te ok.200 zł. Wie ktoś o co biega?
|
|
Ty gościu ile ty masz lat bo chyba bardzo mało albo rozumek masz cienki. ciężko podejść do banku normalnie sprawę załatwić...
|
|
po ile płacą, może ktos już zrywał?
|
|
dzięki Zbychu:) jestem na twardym 30 miejscu. Jutro jest ostatni dzień głosowania:)
|
|
nie mam na razie takiej możliwości, bo późno wróciłem dziś, jutro do roboty na rano i dopiero jutro po południu mogę iść do banku, a stresik się wkradł i chciałbym już dziś wiedzieć na czym stoję, żeby spokojnie dzis noc przespać
|
|
Zgadza sie w Zambrowie sciaga naziemna telewizje cyfrową. W tym przypadku antena zamontowana pare lat temu, wcale nie jakas specjalna pod dvb-T, wizualnie przypominajaca satelitarna tylko talerzyk jest w pozycji poziomej (a nie pionowej jak w satelitarnych).
|
|
Prawdopodobnie pobrano tobie automatycznie rate procz tego wplaciles kolejna rate
|
|
Polacy to mondry narod, wiedzo co chca, sa pewnie w sebe i pracowity. Jak cos robia to bardzo wadne. Maja maja bardzo dobryj gust, stil czego nemozna powedzic o innych narodach.
|
|
Ogólnie nie polecam. Słaba jakość wykonania, słabej jakości materiały, wszystko związane z masową produkcją. Jest tylu dobrych stolarzy w Łomży, czasem warto zapłacić więcej i mieć lepszą kuchnie, której przecież się często nie zmienia. Pozdrawiam
|
|
witam wszystkich :) mam pytanko naleze pod KWP Poznań i zdałem TSF wie ktoś może ile czasu trzeba czekać na przyznanie terminu MS? pozdrawiam
|
|
Wlasnie, i jak to jest placone.
|
|
Pan Taraszkowski na ul. meblowej ,solidny gość od kuchni na wymiar
|
|
Na pewno macie wspólne sentymentalne miejsca wspomnienia daty itp itd, jeśli Twoja wybranka jest sentymentalna nie musi odbyć się to wcale w drogiej restauracji przy drogim żarciu, to zbyt pospolite. Może fajnie byłoby, gdyby odbyło się to w miejscu Waszego pierwszego spotkania lub coś w tym stylu.
|
|
twoja teoria jest słuszna. dodam nawet, że społdzielnia dała takie info przed rozpoczęciem zliczania ubiegłego roku.
|
|
Zależy jaki okres Cię interesuje, no, a przede wszystkim - czyjej armii.
|
|
prezes sie zmienił jakoś nie dawno, chyba w tym roku, dlatego może te całe zamieszanie
|
|
Autor postu ma się jak można wywnioskować z nicku i opisu za ateistę i wolnomyśliciela. Dziwi mnie jednak taki ateista co w fart wierzy. Ateiści krytykują kościół, a nie szydzą z niego. Temat dla mnie brzmi jak szyderstwo, nie ma nic wspólnego z racjonalizmem, humanizmem i szacunkiem dla odmiennych pogladów.
|
|
nie wiem ale lepiej drewnem palić
|
|
Lucyna znam wielu ludzi wierzących, którzy wierzą w przeznaczenie, albo chodzą do wróżek. Kiedy umiera komuś ktoś bliski to zawsze tłumaczą to tym, że Bóg tak chciał. Trudno by było powiedzieć, ze ludzie wybierają śmierć z własnej woli, albo że Bóg nie ma z tym nic wspólnego, jeśli się w niego wierzy. Poza tym uważasz, że to wolna wola tego człowieka była, ze przywalił w kapliczkę? Może ten człowiek po prostu zasnął za kierownicą. Czy zaśnięcie za kierownicą można nazwać głupotą. Ogarnijcie się i zakończcie ten temat najlepiej, bo jego problemem nie jest ani żaden Bóg, ani żadna głupota, tylko nieszczęście wielu ludzi.
|
|
bedzie wojna przed wojna tez był wegiel
|
|
Kapłani zaszczuli Syna Bożego co tam dla nich Mr_Andrzej którego załatwili niemniej ładnie (sprawnie) jak policjanta o którym tu jest wzmianka. Arcy kapłańskie "Świnie" w księżowskich sutannach działają jak w książce i filmie pod tym samym tytułem Folwark zwierzęcy za pomocą moherowych piesków i suczek pilnują swojego interesu jaki po faryzejsku za przysłowiowe 30 srebrników zbudowali na męczeńskiej krwi nie tylko i niekoniecznie Jezusa oraz pierwszych chrześcijan. Ludzkie "serce" na obraz i podobieństwo Boże gore i krwawi nie tylko i niekoniecznie w w Sokółce chrześcijanin zaszczuty przez chrześcijan "przyszedł do swoich a swoi go nie przyjęli" (chodzi o policjanta)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |