Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ktoś pomagał w tym samobójstwie? |
panstwo dziekuje wam ze trzymacie ten tamat w gory)) A ona jezeli jest tutaj to napewno wie o kim to ja. I powem jedno ze niema zly 'nacji' a sa zly i dobry ludzie i to wsziedzie i sriod wszystkich. przepraszam za moi blendy
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ktoś pomagał w tym samobójstwie? |
może tynk penk ją widziala
|
|
|
jechałem dziś tym, nazwijmy to po imieniu: "skrzyżowaniem o ruchu okrężnym oznaczonym sygnalizacją świetlną". wykonałem manewr skrętu. samochód zatrzymałem w nachyleniu 90 stopni od punktu wyjścia. paliło się czerwone. stojąc zapaliłem papierosa i pomyślałem: "kur.wa, a jeszcze niedawno normalnie bym jechał." tyle w temacie dla obrońców tego ambitnego (jedynie w formie) obiektu. pozdrawiam.
|
|
Jankoś to dobry przekręt. Jestem katolikiem praktykującym, ale ten gość to.... . Straszny materialista. Przyszedłem po zaświadczenie do ślubu, to zapytał, czy mamy pracę? Odpowiedzialiśmy, że nie. To zapytał, to z czego będziecie żyć? Po co wam się żenić? Wieć zgasiłem go pytaniem: czy ksiądz popiera współżycie przedmałżeńskie?. Pracę znalazłem 2 mce po ślubie.
|
|
Łomża za 20 lat:
|
|
Ja raz bylem z kolego bo 7.30 i juzbyl otwarty . Wiec 6-7 !
|
|
a Cejrowski faktycznie po 6 dych. ja będę. zapraszam.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |